“Bir Kartpostalın Uçsuz Bucaksız Macerası” projesi ile Okul Müdürü Dilek Onat,  Pür-Dikkat” projesiyle Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Fethiye Sesveren, Pandemi Döneminde Dijital Bağımlılığı Geleneksel Oyunlarla Yeniyoruz adlı projede yer alan Okul Öncesi Öğretmeni Hilal Ercan ve Yağmur Suyu Hasadı adlı projede yer alan Okul Öncesi Öğretmeni Hilal Ercan hazırladıkları projeler ile ilgili olarak Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk’e sunum yaptılar.

Balakgazi Anaokulu öğretmenleri tarafından hazırlanan projeleri dikkatle inceleyen Milli Eğitim Müdürü GÜRTÜRK proje sahibi idareci ve öğretmenlerimize teşekkür etti.

GÜRTÜRK: KATKIYI SUNACAĞIMIZI BİLMENİZİ İSTİYORUM

Uzaktan eğitim sürecinde bile okul ve öğretmenlerimizin çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini ifade eden Milli Eğitim Müdürü Gürtürk, “Özellikle Okul Öncesi eğitim kurumlarımızda öğretmenlerimizin hazırladığı eTwinning projelerini ilgiyle ve mutlulukla takip ediyoruz. Bu alanda son 2 yıl içerisinde onlarca proje hazırlayan öğretmenlerimizi ve eTwinning okulu etkiketi alan tüm okullarımızı tebrik ediyorum. Öğretmenlerimizin yaptığı her güzel çalışmada onların yanında olacağımızı, gerekli destek ve katkıyı sunacağımızı bilmenizi istiyorum” dedi.