İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtük, Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, yeni yönetimi tebrik etti. Gürtürk, Okumayı Sevdirme Seferberliği için çalışmalar yürüttüklerini belirterek kampanyanın en güzel şekilde devam edeceğini söyledi.

“ELAZIĞ’IMIZ İÇİN GÜZEL İŞLER ÇIKARACAĞIZ”

Gürtürk yaptığı konuşmada, “Elazığ Her Yerde Okuyor kampanyasına destek veriyorlar. Hem maddi hem de görsel, yazılı olarak desteklerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bunlar birlikte yapılması gereken işler, birlikte yürünmesi gereken yollar. İnşallah birlikte Elazığ’ımız için güzel işler çıkaracağız. Güzel sonuçlar çıkaracağız. Okumayı sevdirme seferberliği dediğimiz bu kampanyamız diğer illerimizde başlamış. Ama bunun öncüsü biz olduk.  Elazığ’dan Türkiye’ye, Türkiye ölçeğinde de bu kampanyamız en güzel şekilde devam edecek” dedi.   

“SİZ BUNUN ÖRNEĞİSİNİZ”

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyet Başkanı Semih Erdem, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan Elazığ Her Yerde Okuyor kampanyasına destek verdiklerini söyledi.

Erdem yaptığı açıklamaya şöyle devam etti: “Elazığ Her Yerde Okuyor kampanyanız var. Elazığ’da bu çok güzel bir girişim. Bundan dolayı sizi tebrik ediyoruz. Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü de 8 Şubat itibariyle bu kampanyayı başlatmış. Siz bunun örneğisiniz. Bu da bizi sevindirdi. İnşallah bu sizin öncülüğünüzde Türkiye’ye yayılır. Biz sevindik. Başarılarınız daim olsun.”