İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, Elazığ’ın yetiştirdiği önemli kanaat önderlerinden biri olan, ömrünü okumaya, yazmaya ve öğrenci yetiştirmeye vakfetmiş olan değerli hoca Abdullah Nazırlı’yı evinde ziyaret etti.

İlerleyen yaşına rağmen okuma aşkını yitirmeyen ve okumak için mercek kullanan Hafız Abdullah Nazırlı hocayı ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, Elazığ Her Yerde Okuyor Kampanyası ile ilgili olarak değerli hocamızı bilgilendirdi.

Müdür Gürtürk, hem hayır duasını almak, hem değerli fikirlerinden istifade etmek için ziyaretine geldiği Abdullah Hocanın okuma azmini gördükçe başlatmış oldukları kampanyanın ne denli önemli ve büyük bir amaca hizmet ettiğini de görmüş olduğunu söyledi.

Bu şehirde yaşayan herkesin bu değerli hocayı örnek almasını istediklerini söyleyen Gürtürk, Abdullah hocanın ilerleyen yaşına rağmen “Okumanın Yaşı Yok” Atasözünü tescillercesine elinde kitap ve merceği ile okumaya devam ettiğini kaydetti.

“AZMİMİZ VE İNANCIMIZ DAHA DA ARTTI”

“Zamanlarının büyük çoğunluğunu akıllı telefonlar ve televizyon karşısında geçiren gençlerin ve ailelerin değerli hocamızın okuma azmine şahit olmalarını isterdim” diyen Müdür Gürtürk, “Öğrenmenin yaşı yok diyor hocamız, yaşamış olduğu koca bir ömre, elde ettiği büyük tecrübelere rağmen hala okuma ve öğrenme azmi ile yaşıyor. Biz Abdullah Hocamıza hem teşekkür etmek, hem hayır duasını almak, hem de başlatmış olduğumuz “Elazığ Her Yerde Okuyor” Kampanyası ile ilgili fikir ve katkılarını almak için ziyaretimizi gerçekleştirdik. Kendisinin örnek alınacak şahsiyeti, hayat tecrübeleri, okuma sevgisi bizim için oldukça değerlidir. Bugün buna şahit olduktan sonra azmimiz ve inancımız daha da artmıştır” dedi.