İş İnsanı Mehmet Karacadağ tarafından yaptırılan Hasan Tahsin Paşa Camii Hacı Recep Gürel Taziye evinin açılışı yapıldı

Taziye evinin açılış programı Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

ÖZMEN: YAPMIŞ OLDUKLARI HİZMETTEN DOLARI MEHMET BEY’E TEŞEKKÜR EDİYORUM

Mustafapaşa Mahallesi Hasan Tahsin Paşa Camii Dernek Başkanı Selami Özmen, “Ben mahallem adına yapmış oldukları hizmetten doları Mehmet Bey’e teşekkür ediyorum. Mahallem adına şükranlarımı sunuyorum. Allah razı olsun. Bizim taziye evimiz depremden sonra yıkıldı. Harabeye döndü. Biz buraları onardık. Mehmet Bey’e gittik. Mehmet Bey bizi kırmadı. Taziye evinin döşenmesinde bize katkılarını sundu. Mehmet Bey’e mahallem adına şükranlarımı sunuyorum, Allah razı olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

KARACADAĞ: İYİ İŞLERE İMZA ATACAĞIZ

Desteklerini devam ettireceklerini ifade eden İş İnsanı Mehmet Karacadağ, “İnşallah bu yardımları Allah yerine ulaştırır. Biz de nasip olursa hayırlı emellerle taktir ilahi bizi ne zaman kendi yanına alırsa inşallah burada da hayır dualarını bizden esirgemeyen sevgili kardeşlerimiz, büyüklerimiz de inşallah hayırlı emellerle nasip olursa buradan dualarla ayrılacağız. Biz burada 7-8 aydır sahada bir çalışmalarımız var. Devam ediyoruz. Bizim daha önceden yaşadığımız deprem mağduriyetinden dolayı birçok yerde aynı sıkıntılar var. Elimizden geldiği kadar mümkün mertebe gücümüzün yettiği kadar vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da bu yardımlara bu vesilelere inşallah muhtarlarımızda bize destek olursa iyi işlere imza atacağız” şeklinde konuştu.

ÇAKMAK: GERÇEKTEN GÜZEL BİR YER OLDU

Mustafapaşa Mahallesi Muhtarı Yusuf Çakmak da, “Mehmet Bey bir ay önce kendisini gördüğümüz zaman hayırlı etmeye gitmiştik. Orada taziye evimizin sıkıntıları var dedik. Depremden dolayı gerçekten hiçbir şeyimiz kalmamıştı. Sağ olsun Mehmet Bey’de bizi kırmadı. Buranın dizaynın da emeği geçen Mehmet Bey ve ekibine teşekkür etmek istiyorum. Allah onlardan razı olsun. Gerçekten güzel bir yer oldu, güzel bir mekan oldu. Emeği geçen herkese tekrardan teşekkür ederim” dedi.

Taziye evinin açılışının ardından İş insanı Mehmet Karacadağ Mustafapaşa Mahallesi esnaflarını da ziyaret ederek sohbet etti.