Hacıbekiroğlu, 28 Şubat’ı Eleştirdi

Saadet Partisi İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu, ‘28 Şubat darbesinin’ yıl dönümünde süreci bir kez daha eleştirdi. Hacıbekiroğlu, ‘28 Şubat post modern darbesinin’ kararının Amerika’da alınarak, yerli işbirlikçileri tarafından uygulandığını söyledi.

Hacıbekiroğlu, 28 Şubat’ı Eleştirdi

Saadet Partisi İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu, Türk siyasi tarihine post modern darbe olarak geçen 28 Şubat sürecini bir kez daha eleştirdi.

HACIBEKİROĞLU: SİZİNLE PAYLAŞMA ZORUNLULUĞUMUZ VARDIR

28 Şubat’ın tarihe geçen kara bir leke olduğunu anımsatan Hacıbekiroğlu, “28 Şubat çeşitli bahaneler gösterilerek Refahyol hükümetine sözle görülen bir dayatmadır. Aslında işin teferruatına, işin derinliğine baktığımızda Erbakan’dan daha ziyade o günki Erbakan’ın iktidarı rantiyecilere giden hortumu kesmiş, o rantiyecilere giden hortumu kendi vatandaşının cebine aktarmasıdır. İrtica bahaneleriyle aslında irticayla bir alakası yoktur. Bu projenin asıl olan sebebi D8’lerdir. 28 Şubat kararları Amerika’da alındı Siyonistler tarafından ve Türkiye’deki iş birlikçi uşaklarına da uygulattırıldı. Aslında bu süreç halen bir fiil olarak devam etmektedir. 28 Şubat Siyonistleriyle beraber bir Feytullah Gülen projesidir. Biz Saadet Partisi olarak 28 Şubat’ın ne olduğunu, ne için yapıldığını sizinle paylaşma zorunluluğumuz vardır. Kusura bakmayın bugün 28 Şubat’tan nemalananlar 28 Şubat’ın biliyorsunuz türkülerini çalmaktadırlar” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137