Saadet Partisi İl Divan toplantısı gerçekleşti.

“BÖYLE BİR BASKIN SEÇİM OLACAĞINI SAADET PARTİSİ OLARAK BİLİYORDUK”

“Baskın seçim olacağını biliyorduk” ifadelerini kullanan Saadet Partisi İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu, “Biz Türkiye’de böyle bir hile ve böyle bir baskın seçim olacağını Saadet Partisi olarak biliyorduk. Ancak biz bu seçimi ya 15 Temmuz’da ya da 1 Kasım’da olacağını düşünürken gelin görün ki iki aylık bir süreye sıkıştırdılar. Diğer partileri gafil avlamak hazırlıksız yakalamak ve bu hile seçimi tekrar kazanmak için gereken bütün baskı, bütün sıkıştırmalar uygulandı. Ama biz hep şunu söyledik, bugün de söylüyoruz; biz Saadet Partisi olarak bu seçimlere hazırız, Türkiye’de seçimi en hazır olan partilerden de bir partiyiz. Yoğun bir çalışmamız var e biz genel merkezinde buraya gelip inşallah biz temayül yoklamalarımızı yapacağız, temayül yoklamalarını yaparken de basın aracılığı ile inşallah bu konuyu Elazığ kamuoyuyla paylaşacağız” ifadelerini kullandı.

“TÜRKİYE CİDDİ SORUNLARLA KARŞI KARŞIYADIR”

Saadet Partisi Genel İdari Kurulu Üyesi Avukat Bülent Kaya ise, "Türkiye gerek içte, gerek dışta çok ciddi sorunlarla karşı karşıyadır. İçte huzursuzluk, iç barışın tehlike altında olması, terör, kaos, olağan üstü halin artık olağan hale gelmesi gibi bir çok beka sorunuyla karşı karşıyayız. Dış politikada ise yanı başımızda Irak ve Suriye’de meydana gelen gelişmeler, Orta Doğu’da meydana gelen gelişmeler, Türkiye’nin ciddi bir beka sorunuyla karşı karşıya olduğunu maalesef ortaya koymaktadır. Ancak bizler şunu biliyoruz ki yaklaşık 16 yıldır iktidarda olan bir siyasi parti bu beka sorunlarının temel müsebbibidir. Bir sorunun sebebi olanların o sorunu çözme şansı yoktur. Onun için aziz milletimiz inşallah bu seçimde bu beka sorunlarına yol açan bu siyasi iktidarı gönderecek ve beka sorunu olan sorunları çözmek için bizleri güçlü bir şekilde iş başına getireceğini olan inancımızdan hiçbir şüphemiz bulunmamaktadır” şeklinde konuştu.

“SİYASİ FİKİRLERİ FARKLI OLSA BİLE HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ”

Kaya, “Umut var çünkü Saadet Partisi var. Bu ülkeyi kutuplaştırmalarına müsaade etmeyeceğiz. Biz hiç kimseyi ötekileştirmeden herkesi kucaklayacak ve bu memlekette yaşayan 80 milyon insanın siyasi fikirleri farklı olsa bile kardeş olduğunu 80 milyona ve tüm dünyaya ispat edecek inşallah bir siyasi söylemle bu seçime gideceğiz. Bu ülkenin kaosa sürüklenmeyeceğini, bu ülkeyi yönetebilecek kadrolar olduğunu ortaya koyacağımız Cumhurbaşkanı adayı ve ortaya koyacağımız Milletvekili listeleri ile inşallah başta Elazığ’ımız olmak üzere tüm Türkiye kamuoyunun gözlerinin önüne sermiş olacağız” dedi.