Saadet Partisi İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu, teşkilat üyeleri ile birlikte kongresini tamamlayan CHP Elazığ İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Hacıbekiroğlu’nu, CHP İl Başkanı Zeki Kaplan ve partililer karşıladı.

“ÜLKEMİZ ÜZERİNDE OYNANAN KARANLIK SENARYOLAR”

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Zeki Kaplan, “Bu yıl yabancı saymadığımız içimizden biri gerçekten hem Elazığ’da hem siyasi ortamda beraber olduğumuz ve kendisinden keyif aldığım Saadet Partisi İl Başkanı Sayın İbrahim Hacıbekiroğulları ve yönetim kurulu arkadaşlarıyla beraber partimizi ziyaret etmeye geldiler. Bu ziyareti gayrı resmi değil bir aile ziyareti olarak ben anlıyorum. Biz siyasi partiler birbirimize mesafeli dururduk ama bu dönemde iki dönemdir gerçekten Saadet Partisi, Adalet ve Kalkınma Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi ve diğer partili arkadaşlarımız Elazığ’da neler yapabileceğiz bağlamında samimi duygular içerisinde bir arkadaşlık ilişkilerini sürdürüyoruz.” ifadelerini kullandı.

“BERABERLİK İÇERİSİNDEYİZ”

Saadet Partisi İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu, “Gerçekten bir Elazığ’da siyasi partiler olarak çok güzel bir beraberlik içerisindeyiz. Arkadaşlarımızın gerçekten bir tek dertleri var ülke ve Elazığ’a nasıl hizmet edebilirim. İnşallah bizim bu sağduyulu birlik ve beraberlik davranışımız Türkiye’de neşnü nema bulur. Özellikle Elazığ’da ilçe ve beldelerde bu alt tabana da sirayet eder” şeklinde konuştu.