Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ mitinginin ardından Hafız Abdullah Nazırlı’yı ziyaret etmişti.

Beraberindeki Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze ile birlikte Hafız Abdullah Nazırlı’yı ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan yaklaşık 20 dakika sohbet etmişti.

Ziyaretin ardından Hafız Abdullah Nazırlı ziyaretle ilgili Kanal Fırat Televizyonuna açıklamalarda bulundu.

“BU DÖRDÜNCÜ GELİŞİ”

Hafız Abdullah Nazılrlı, “Bizi çok memnun etti. Yalnız beni değil komşularımız, dost ahbaplarımız, hepsi memnun oldular. Her geldikçe hepimiz seviniyoruz, dua ediyoruz, Allah razı olsun diyoruz. Bugüne kadar bir Cumhurbaşkanı değil, bir devlet yöneticisi bile gelip bizi sormazdı. Şimdi Cumhurbaşkanı geliyor. Bu 4. gelişidir. Bizi de çok sever cumhurbaşkanımız” dedi.

“BÖYLE BİR CUMHURBAŞKANI BİR DAHA GELMEZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan övgüyle bahseden Hafız Abdullah Nazırlı, “Emsali pek az bulunan bir cumhurbaşkanıdır. Böyle bir cumhurbaşkanı ilk kez geliyor Türkiye’ye. Onun için Türk milleti bunun kıymetini bilmelidir. Sonra dini yönden de dindar bir insandır. İlmide var. Arapça, Osmanlıca yazılarımı hep okuyor. Bugünde verdim güzelce okudu. O bizi seviyor bizde onu seviyoruz. Allah bunların edebini arttırsın, güç kuvvet versin sağlık sıhhat versin. Bütün dostlarımız, ahbaplarımız, dindaşlarımız bunları sevsinler. Bunlara saygılı olsunlar. Ben öyle biliyorum. Böyle bir cumhurbaşkanı bir daha gelir ya da gelmez” ifadelerini kullandı.

“DUA ETMEMİ İSTEDİ”

Ziyarette neler konuştuklarına da değinen Nazırlı, “Fazla bir konuşma yapmadık. Hal hatır sorduk. O sordu nasılsın. Bizim rahatsız olduğumuzu işitmiş, üzülmüş. Dedim iyiyim şimdilik. Daha sonra dua etmemi istedi ve ayrıldı” dedi.