Elazığ’da on yıldır okurlarıyla buluşan Hakimiyet Gazetesi yeni yaşını kutluyor.. Gazetenin imtiyaz sahipliğini yürüten Ahmet Toprak, kendilerine büyük ilgi gösteren Elazığlılara teşekkür etti.

TOPRAK: ELAZIĞ İÇİN  EMEK VERİYORUZ

Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Toprak, amaçlarının şehrin sorunlarını gündeme getirmek olduğuna vurgu yaparak, “Zor ve sıkıntılı bir meslek  bu iş bir ticarethane değil biz ilan gelirleri ile geçimizi ve ilerlememizi yapan bir kuruluşuz bizim amacımız Elazığ’dır çalışanlarımızın koşullarının şartlarının iyi olması gerekiyor bizim basın çalışanlarına değer vermemiz gerekiyor daha rahat çalışabilmeleri lazım sonuçta Elazığ için, Elazığ’ın sorunlarını gündeme getirmek için  emek veriyoruz” dedi.

TOPRAK: HALKIN SESİ, KULAĞI, GÖZÜYÜZ BİZ 

Yargılamıyoruz, karalamıyoruz, diyerek şehrin gelişimi için katkı sunmaya çalıştıklarının altını çizen Toprak, “Şehrimiz son yıllarda ciddi gelişme sağladı burada Sayın Valimizin Sayın Belediye Başkanımızın illaki emekleri büyüktür ama biz basın kuruluşlarının da ciddi bir katkısı vardır. Şehrin tabi ki sorunlarına en çok biz vakıfız halkın sesi, kulağı, gözüyüz biz halkın sorunları ilk önce bize gelir biz yönlendiririz tabi bunu yaparken ilkeli, dürüst tamamen şehrin çıkarlarını gözeterek konuların üzerine gitmemiz lazım”  ifadelerinde bulundu.

ELAZIĞ HEM GÖRSEL HEM DE YAZILI BASINDA ÖNDER

Gazetenin imtiyaz sahibi Ahmet Toprak, Elazığ basının çok önemli bir noktada olduğunu ifade ederek. “ Bölge illerde Elazığ hem görsel hem de yazılı basında önderlik yapıyor. Bizim üst düzeyde medya sektörümüz var özelikle televizyonlarımız bugün ulusal kanallarla yarışabilecek çapta ve gazetelerimiz hepsinin görselliği, mizanpajı dizaynı, haberleri, konuları ele alması, hatta ulusal kanallarda gündeme gelmesi bize gurur veriyor ve iddia ediyorum civar illerde biz gazetecilik anlamında ilk sıralardayız” açıklamalarında bulundu.