Elazığ'da günlük olarak yayın hayatını sürdüren ve şehrin en güçlü gazetelerinden olan Hakimiyet Gazetesi, 11. yıldönümünü kutluyor.

Şehrin nabzını tutarak, tarafsız ve objektif bir şekilde 11 yıldır yayın hayatını sürdüren Hakimiyet Gazetesi, yaptığı başarılı haberler ile yayın hayatını sürdürmeye devam ediyor.

TOPRAK: ELAZIĞ BÖLGEDE EN GÜÇLÜ BASIN CAMİASINA SAHİP

Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Toprak yaptığı açıklamada, “Bugün Hakimiyet Gazetesi’nin 11’inci yıl dönümünü kutluyoruz. Yıllar biraz hızlı geçiyor. Hızlı bir şekilde yürüyor. Elâzığ basını köklü bir tarihe sahip. Bu bölgede daha öncede ifade ettik. Elazığ basını güçlü bir camia, 2 televizyonu ile 4 gazetesi, haftalık gazeteler, sayfalarımızı İnanın hepsini takip ediyoruz. Hepsi ciddi bir uğraş veriyor. Buradaki amacımız Elazığ’ın çıkarlarına yönelik, Ne yapmamız gerekiyorsa onu yapmak için ciddi bir mücadele veriyoruz. Bu konuda da bun ifade edeyim. Civar illerde bölgede en güçlü basın camiasına Elazığ sahip. Vatandaşlarımız buna inansınlar” ifadelerini kullandı.

TOPRAK: BASIN CAMİASI DAHA GÜZEL İŞLER YAPACAK

Toprak, “Elazığ bir tek pandemi değil depremi de yaşadı. Sorunları çok fazla. Bunu basın ciddi bir şekilde dile getiriyor. Elâzığ adına ciddi bir hizmet veriyoruz. Bundan sonra da bir birlik ve beraberlik içerisinde basın camiası daha güzel işler yapacak. Öneri de sunacak, eleştiri de getirecek, sorunları da dile getirecek ve halkının yanında olacak” diye kaydetti.

TOPRAK: HAKİMİYET GAZETESİ 11 YILINI GERİDE BIRAKTI

Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Toprak, “Hakimiyet Gazetesi 11 yılını geride bıraktı. Uzun yıllarda bu çizgisini bozmadan tamamen şehrin çıkarı ve menfaati üzerine yayın hayatına devam edecektir. Buradaki çalışanlarımızın hepsinin emeği var. Hepsine teşekkür ediyoruz” dedi.

Medya gurubumuz olarak Hakimiyet Gazetesinin 11. yılını kutluyor, başta İmtiyaz Sahibi Ahmet Toprak olmak üzere tüm çalışanlarını tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz...