Halis Yıldız: Kasıtlı Olarak Bizleri Cahil Bıraktılar

Elazığlı İş İnsanı Halis Yıldız, hayatında yaşadıkları zorlukları anlatarak “Gençken fakirlikten kurtulmayı hayal ediyordum. Dubleks evde oturmak en büyük hayalimdi. O hayalimi de bir süre sonra gerçekleştirdim. Ama bazı durumlar nedeniyle hayalimi satmak zorunda kaldım” dedi.

Halis Yıldız: Kasıtlı Olarak Bizleri Cahil Bıraktılar

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sıklıkla gündeme gelen ve maddi duruma iyi olmayan vatandaşlara imece usulü yardımlarda bulunan iş insanı Halis Yıldız, “Kimim Ben” programının konuğu oldu.

Hayat hikayesiyle ilgili bilgiler veren Halis Yıldız, çok çile çektiğini dile getirdi.

“EN BÜYÜK HAYALİMİ 130 BİN LİRAYA SATTIM”

“Tek derdim fakirlikten kurtulmaktı. İki katlı dubleks evde oturmakta en büyük hayalimdi. Hankendin’de 2001’de ev yaparak hayalimi gerçekleştirdim ama oturamadım. Cami yok, kilise yok, market yok, lokanta yok. Dağ başında gittik ev yaptık, 100 bin lira para verdik ama oturamadık. Orayı yaptılar bir market düşünemiyorlar. Bu insanlar burada ne yiyecek diye hesaplayamıyorlar. Aradan 10 yıl geçti, 10 yıl sonra en büyük hayalimi 130 bin liraya sattım” dedi.

“BU DÖNEMDE İNSANCA YAŞAMAK DİYE BİR ŞEY YOK”

Bu devirde herşeyin para olduğunu belirten Halis Yıldız “İnsanca yaşamak istiyorsan o dönem yaşamak daha iyiydi. Bu dönemde insanca yaşamak diye bir şey yok. İnsanlar para, para para diyorlar. Din para, imar para, komşuluk para, arkadaşlık para. Bu kadar parayı ne yapacaklar, nereye götürecekler. Son 10 yılda Türk aile yapısı bozuldu. Aileye yapısı darmadağın oldu” şeklinde konuştu.

Elazığ’da orijinal 100 bin Elazığlının kalmadığını ifade eden Halis Yıldız, “İstanbul’da ekmeğe dileneceğimi bilsem yine de bu şehirden gideceğim” dedi.

VİDEO:

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Kartal
Kartal - 4 yıl Önce

Git. Tutan yok seni. Siyasete girmek için her türlü alicengiz oyunları yapanlardansın.

Kürşat
Kürşat - 4 yıl Önce

Kim bu herif ? Böyle birinin hangi kritere dayanarak konuk ediyorsunuz?Bu kanal uydu yayını yapıyor,yani herkes izliyor,ne dediği ,diyececegi hiç bir şeyi olmayan benim gibi sıradan birini dünyaya seyrettirip, Elazigimizi da aşağılara çektiğiniz için bravo size.Nedir bu bee.

gakgo
gakgo - 4 yıl Önce

istanbula taşınacaksan ticaetini yapacaksan git-yap hiç kimsenin birşey demeye hakkı yok ama "elazığlı kalmamış" diyip de bizi bahane etme...erkekçe efendice sessizce çık git!

mehmet
mehmet - 4 yıl Önce

para için gitmiyor musun istanbula? doğru söyle

Haci
Haci - 4 yıl Önce

Elazığ için çok önemli bir insan gerçekten ama adamın suçu yok bu olayı haber yapıp siteye koyan insana. Soracaksin

uyarı
uyarı - 4 yıl Önce

bu program iyi başlamıştı ama kalite düşüyor gittikçe

Halis
Halis - 4 yıl Önce

Halis Abe iyisin hoşsun sözlerinin yüzde doksanı doğru.
Ammaa.! Sen Dürüst adamları da sevmisin..

Kim bu?
Kim bu? - 4 yıl Önce

Bu kim? Siyasete girmek istemiyormuş. Ne oldu,akp bunu belediye başkan adayı veya milletvekili yaptı kabul mu etmiyor? Siyasetin neresine girebilir ki? Parası var diye en fazla olacağı meclis üyesidir, onuda olamamış. İstemem ama yan cebime koy gibi birşey olmuş.


SIRADAKİ HABER

banner137