AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Halk Buluşmalarının nöbetçi vekili Zülfü Tolga Ağar oldu.

Milletvekili Ağar ile birlikte İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Meclis Üyeleri, İl Başkan Yardımcıları vatandaşların problemlerini dinledi.

YILDIRIM: HEDEFİMİZ VATANDAŞLARIMIZLA HEMHAL OLMAK

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “Bugün il binamızda kıymetli vekilimle birlikte vatandaşlarımızı dinliyoruz. Bu programlarımız devam diyor. Biz AK Parti ailesi olarak bütün milletvekillerimiz, belediye başkanımız, il başkanı olarak hep birlikte tek bir şeyi hedeflemişiz; vatandaşlarımızla hemhal olmak, onların sorunlarını çözmek, onlarla beraber 2023’e doğru hızlı adımlarla yürümek. Bu anlamda bu hafta ki buluşmamızı sayın vekilimle birlikte yapacağız” ifadelerini kullandı.

AĞAR: TOPLANTILARIMIZ ÇOK VERİMLİ

Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar da, “Bu hafta tabi ki bende sıranın bana gelmesi vesilesi ile halk buluşmasına geldim. Biz normalde parti yapımız olarak sahada oluyoruz. Fakat artık kışın da gelmesiyle ve daha rahat bir ortamda daha sakince belki özel de mesajları alabilmek için il başkanımızın organize ettiği ve çok faydalı ve verimli toplantıları yapmaya başladık il bünyemizde. Bu hafta bizde çok yoğun bir katılım var. Sağ olsun vatandaşlarımız kimi kendi dertleri için kimi de bizimle sohbet etmek için buraya teveccüh ettiler. Biz de saat sınırlaması olmadan onlarla beraber hasbihal edeceğiz. Vakit ayırıp bizi ziyaret ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Bütün Elazığlı hemşehrilerime de saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.