Halk Oylaması Öncesinde Vatandaşlar Ne Dedi?

Elazığ Belediyesi; Orduevi kavşağında yapılan Hamza Yanılmaz Katlı Kavşağının üst kısmının yıkılmasıyla ilgili halk oylaması yapılmasına karar verdi. Halk oylamasında üst kısmın yıkılması çıkarsa; kavşağın üst kısmı yıkılacak. Konuyla ilgili bölge sakinleri düşüncelerini dile getirdi.

Halk Oylaması Öncesinde Vatandaşlar Ne Dedi?

Elazığ Belediyesi tarafından geçen yıl yapımı tamamlanarak hizmete açılan Hamza Yanılmaz Katlı Kavşağı’nın üst kısmının yıkılmasıyla ilgili Elazığ Belediyesi halk oylaması yapacak.

Konuyla ilgili Elazığ Belediyesi bölgedeki esnaflara ve vatandaşlara kavşağın üst kısmı yıkılsın mı yıkılmasın mı diye soracak.

Halk oylaması Çarşamba – Perşembe – Cuma günü yapılacak ve sonuca göre hareket edilecek.

Belediyenin halk oylaması kararının ardından bölge sakinleri düşüncelerini dile getirdi.

GÜL: KÖPRÜ BURADA RANDIMAN VERMEDİ

Rüstempaşa Mahallesi Muhtarı Yusuf Gül’de, “Buranın sıkıntıları bir defa yaya kaldırımı küçüldü. Bir araç durduğu zaman yanından başka bir araç geçemiyor. Esnafa mal geliyor ama arkada 7-8 araç birikiyor. Kornalar… Kavgalar falan oluyordu burada. Köprü burada randıman vermedi. Biz defalarca müracaat ettik, esnaf mağdur olmuş, evlerden şikayet var. Kalksın gitsin gelsin, başkanımızda sağ olsun dedi bir mini oylama yapalım burada. Biz de sandığa razıyız. Mahalleli gelip oyunu kullanacak. Yani sandıktan köprü kalksın kararı çıkarsa kabulümüz kalkmasın kararı çıkarsa o da kabulümüz. Yarından itibaren burada 3 gün Çarşamba, Perşembe, Cuma günleri. 3 gün oylama olacak. Sandıktan çıkan sonuca göre başkanımız değerlendirme yapacak” ifadelerini kullandı.

İŞTE VATANDAŞIN DÜŞÜNCELERİ

HABER: SITKI TAŞEL

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2019, 21:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Serdar
Serdar - 5 yıl Önce

Bu ucube,çirkin,çağ dışı,estetik yoksunu yapı bir an önce yıkılıp atılmalı.Bu çirkin yapının dünyada başka bir örneği yok.Bu sistemler trafiği daha rahatlatmak amaçlı yapılırken burada trafiği daha da felç etmiş,yolları dahada daraltmış.Dünyada yoıllar daha genişliyor bunlar daha daraltıyor.Vizyonsuzluk örneği.Kimsede suç yok.Bunu yapan belediye başkanına Elazığ halkı oy verdi.Elazığ halkı yıllardır bilinçlenemedi.Elazığın bu kötü durumda olmasının tek nedeni Elazığ halkının kendisidir..

SIRADAKİ HABER

banner137