Halk Oylamasına Doğru Açıkkapı Palu Ve Kovancıları Ziyaret Etti

Ak Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, referandum çalışmaları kapsamında Palu ve Kovancılar İlçelerinde vatandaşlarla buluştu.

Halk Oylamasına Doğru Açıkkapı Palu Ve Kovancıları Ziyaret Etti

Yapılacak halk oylamasında ilçe halkından evet yönünde destek istedi. Referandum çalışmalarına ilçe ziyaretleri ile devam eden Ak Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı’nın ilk durağı Palu oldu. Palu esnafının tamamı ile bir araya gelen Ejder Açıkkapı, belediye ve kaymakamlığı da ziyaret etti.

Ak Parti Elazığ milletvekili Ejder Açıkkapı, Belediye Başkanı Sait Dağoğlu, Ak Parti Palu İlçe Başkanı Abdülkadir Şaştım ve partililer tarafından karşılandı.

Ak Parti Palu İlçe Başkanı Abdülkadir Şaştım, teşkilat olarak halk oylamasına hazır olduklarını söylerken, Palu Belediye Başkanı Sait Dağoğlu’da, ülkenin geleceği için kırgınlıkların bırakılarak her oya sahip çıkacaklarını belirtti.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Türk siyasi tarihinin en önemli tercihinin 16 Nisan’da yapılacağını söylerken, “16 Nisanda milletimiz iradesini sandıklara yansıtacak. Biz inanıyoruz ki 16 Nisanda sandık başına gidecek kardeşlerimiz niçin oy verdiklerinin bilincinde sandık başına gidecekler” derken ülkemizde geçmiş dönemlerde yaşanan siyasi olayları anlattı.

Bu zamana kadar birçok badireler ve şer güçler tarafından ülkemizin kötüye götürülmek istendiğini anlatan Açıkkapı, “Sayın cumhurbaşkanımız ve onun yol arkadaşları bugüne kadar bu şer güçlere geçit vermedi. Allah’ın izniyle bundan sonrada vermeyeceğiz. Bu anayasa değişiklik paketini ne için istiyoruz. Bunun tek kelime ile izahı mümkündür. Biz Türkiye’de istikrar ve güven ortamının sonsuza kadar tesis edilmesi için mücadele veriyoruz. Biz onlarca koalisyon hükümetinin kurulduğunu gördük. Ortalama 15-16 ayı geçmeyen hükümet ömürlerinin Türkiye’de yaşandığını gördük ve bu haliyle Türkiye’de yaşayan Anadolu insanı bırakın hizmet almayı hep acılar içerinde kıvranmıştır. Biz bu anayasa değişikliğiyle yeni bir tarih yazacağız” dedi.

Palu ilçesinden sonra Kovancılar’a geçen Ak Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, seçim koordinasyon merkezinde vatandaşlarla buluştu.

Ak Parti Kovancılar İlçe Başkanı Cahit Gazioğlu, Kovancılar’da halkoylaması ile ilgili yaptıkları çalışmaları anlattı.

Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar’da, yapılacak halk oylamasında hedeflerinin ilçede %90 ‘ın üzerinde evet oyu çıkarmak olduğunu söyledi.

Seçim koordinasyon merkezinde vatandaş ve partililerle bir araya gelen Ak Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, siyasi tarih içerisinde partilerinin yaşadıkları zorluklara değindi ve burada da vatandaşlara neden evet sorusunun yanıtını verdi.

Ejder Açıkkapı Kovancılar’da birde Devlet Planlama Teşkilatı Sosyal Destek Programı kapsamında kurulan el sanatları merkezini ve halı dokuma atölyelerini ziyaret etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137