Haluk Arslan, Coşkuyla Karşılandı

Saadet Partisi Genel Merkezi tarafından Ankara’da gerçekleşen aday tanıtımına katılan Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan Elazığ’a döndü. Haluk Arslan’ı Elazığ Havalimanı’nda vatandaşlar coşkuyla karşıladı.

Haluk Arslan, Coşkuyla Karşılandı

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan, Elazığ Havalimanı’nda vatandaşlar ve partililer tarafından coşkuyla karşılandı. Havalimanına gelen vatandaşlar, Arslan’a çiçek takdim etti.

ARSLAN: ŞEHRİMİZ İÇİN YOLLARA DÜŞECEĞİZ

Havalimanında kendisini karşılamaya gelen vatandaşlara seslenen Haluk Arslan, “Burada bir heyecan var, herkesin gözünde bir ışık var, bir umut var. Bence hepiniz tek tek Elazığ için bir umutsunuz. İnşallah Elazığ 31 Mart’ta kendine hizmetçi, kendine hakkıyla hizmet edecek bir yönetim iş başına getirecek. Biz Genel Merkezle lansman programından geliyoruz. Orada da ifade edildiği gibi; biz diyoruz ki dürüst olmak gerekirse varız, buradayız ve şehri dürüstçe yöneteceğiz. Kefen misali cebi olmayan ceketlerimizi giyeceğiz ve şehrimiz için yollara düşeceğiz, masa başında çalışacağız ve hizmet edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan, Konvoylar eşliğinde havalimanından şehir merkezine gelen ve şehir turu attı.

Haluk Arslan, Parti binasına vatandaşların coşkulu karşılaması ile geldi.

ARSLAN: BURADA TOPLANAN İNSANLAR BİR UMUDUN YENİ BİR GÜNÜN BAŞLANGICININ HABERCİSİ NİTELİĞİNDE

Arslan burada yaptığı değerlendirmede, “Burada gördüğümüz manzara, burada gördüğümüz heyecan Elazığ’ın tamamından yansıyan, Elazığ’ın gelecek umudu olarak bizim karşımızda duruyor. Ben buna inanıyorum. Biz Elazığ’da uçak da bir yolcu, minibüste, otobüste bir yolcu, caddede sokakta yürüyen, her bir birey her bir ferdiz, onlardan biriyiz. Biz Elazığ için varız. Bu şehir için varız. Bütün çabamız, gayretimiz yaşadığımız şehrin daha iyiye ve hak ettiği şekilde bir yönetime, belediye hizmetine ulaşabilmesi. Tüm gayretimiz bu. Gerçekten ben öyle hissettim burada toplanan insanlar bir heyecanın, bir umudun yeni bir günün başlangıcının habercisi niteliğinde” şeklinde konuştu.

HABER: SITKI TAŞEL

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2019, 15:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Selami akaman
Selami akaman - 5 yıl Önce

hayırlı olsun haluk bey kaliteli birisi

SIRADAKİ HABER

banner137