Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan seçim çalışmalarına devam ediyor.

Programı çerçevesinde başkan adayı Arslan Elazığ Şehirlerarası Otobüs Terminali esnafını ziyaret etti. Başkan Adayı Arslan ziyaretinde terminal esnafının sorunlarını dinleyip esnaf ile çay içti.

ARSLAN: ÜZÜCÜ BİR DURUM

Terminalde bulunan şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan firmaların yazıhanelerini tek tek dolaşan Başkan Adayı Arslan yazıhane sahiplerinin sıkıntılarını dinledi.

Esnaf ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Arslan, “şehrimizin vitrini olan terminalin sorunlarının çözüme ulaştırılmaması elbette üzücü verici bir durum. Esnafımız burada şehrimize gelen misafirlerimizi içtenlikle karşılarken çok kolay şekilde çözüme ulaştırılacak olan sorunlarının görmezden gelinmesi çözüm yolu bulunmaması yönetim eksikliğinin göstergesidir” dedi.

“BEN HEMŞERİLERİME İNANIYORUM”

“Seçim sürecinin sonucunda vatandaşlarımızın sorunlarını çözecek iradeyi ortaya koyacağız. Ciddi ve gerçek problemlerimizi konuşacağız ve bunların çözümüne yönelik çaba sarf edeceğiz” diyen Başkan Adayı Arslan “bu sürecin güzel bir netice ile sonuçlanacağına inandığını dile getirirken Arslan ben insanıma güveniyorum hemşerilerimiz 31 Mart günü kendilerine hizmet edecek birey adına tercihlerini yapacaklar” ifadelerini kullandı.

ARSLAN, DERNEK ZİYARETLERİNE DEVAM ETTİ

Başkan adayı Arslan daha sonra Engelli Kamu Çalışanları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği mensupları ile bir araya geldi.

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimler kapsamında kentteki çalışmalarına sürdürüyor. Programı çerçevesinde başkan adayı Arslan Engelli Kamu Çalışanları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği mensuplarını ziyaret etti.

“SORUNLAR ÇÖZÜME KAVUŞTURULMUYOR”

Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan “maalesef şehrimizde insan odaklı yatırımlar eksik kalıyor” dedi. Geçen seçimlerde de engelli vatandaşlar ile bir araya geldiğini söyleyen Arslan “aradan 5 yıl geçmesine rağmen hala şehrimiz engelli vatandaşlarımız için bir engel olarak konumunu devam ettiriyor. Kaynaklar doğru kullanılmadığı için maalesef insan odaklı çalışmalar arka planda bırakılıyor ve gördüğümüz kadarıyla sorunlar aradan uzun yıllar geçmesine rağmen çözüme ulaştırılmamış. Geldiğimiz noktada şehrimiz engelsiz vatandaşlara bile engel teşkil ediyor” ifadelerini kullandı.

“PROJE DEĞİL YASAL HAKLARI”

Engelli vatandaşlarının sorularını cevaplandıran Arslan “engelli vatandaşlarımızın tüm hakları yasalar ile güvenceye alınmıştır onlar için proje vaadinde bulunmak gerçekçi bir yaklaşım değil. Ama ne yazık ki vatandaşlarımızın yasal hakları uygulayıcılar tarafından dikkate alınmıyor. Oysaki bir şehrin kaldırımlarının, sokaklarının, caddelerinin engelli vatandaşlarımıza engel olmaması gerektiği mevzuatlar da var fakat ne yazık ki yöneticiler vatandaşlarımızın bu haklarını gerçekleştirme noktasında zayıf kalıyorlar” dedi.