31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçimleri için çalışmalarını sürdüren Saadet partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Harita yüksek Mühendisi Haluk Arslan, seçim çalışmaları kapsamında Arıcak Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

ARSLAN: YENİ BİR ANLAYIŞA İHTİYACI VAR

Haluk Arslan, “Şehrin sıkıntılarını paylaşmaya ve çözüm yolları aramaya devam ediyoruz. Az önce başkanımızın da ifade ettiği gibi en büyük problem güven problemi, adalet problemi, şehrin kaynaklarının imkanlarının doğru kullanılmadığına dair toplum üzerinde bulunan bir algı bu algının bir an önce giderilmesi lazım yeni yönetimle beraber Elazığ Belediyesi kaynaklarını doğru kullanan şehrin planlanmasında şehrin alt yapısında şehrin dizaynında doğru işler yapan güven zedeleyici sıkıntıları ortadan kaldıran yeni bir anlayışa ihtiyacı var. bu herkes tarafından dile getirilen bir husus az önce başkanımızın dile getirildiği gibi adalet en büyük talebimizdir. Şehir de yaşayan her kesimin en büyük talebi adalettir. Adalet için yapılan işin en doğru tekniğine ve evsafına uygun bir şekilde yapılması gerekir. Şehrin tamamını düşünen insan odaklı, çevre odaklı bir planlama ve uygulamaya ihtiyaç var Elazığ Belediyesi sorunların üzerine giden, üstünü örtmeyen, sorunları çözen geçiştirmeyen işleri doğru düzgün yapan parça buçuk yapmayan yani geçici çözümler üretmeyen bir anlayışa, bir yönetim anlayışına işe ihtiyacı var” dedi. 

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan daha sonra Karakoçanlılar Derneği ile Gökdere Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.