Hamza Yanılmaz Vefatının 7. Yılında Anıldı

İki Dönem Elazığ Belediye Başkanlığı yapan Ve TBMM 23. dönem Elazığ Milletvekili görevini yürüten merhum Hamza Yanılmaz vefatının 7. yılında kabri başında yad edildi.

Hamza Yanılmaz Vefatının 7. Yılında Anıldı

Elazığ’da iki dönem belediye başkanlığı görevi yürüten ve TBMM’nin 23. Döneminde Elazığ Milletvekili olarak mecliste yer alan Merhum Hamza Yanılmaz, vefatının 7. Yılında kabri başında anıldı.

Akıncılar Derneği tarafından düzenlenen anma programına kardeşleri Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Muzaffer Yanılmaz, Akıncılar Derneği üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

 Merhum Yanılmaz için kültür park camisinde de mevlidi şerif okutulacağını söyleyen Akıncılar Derneği Başkanı Tevfik Sadak, “vatandaşlarımızı orada da bekliyoruz rabbim rahmetiyle muamele etsin” dedi.

“BELEDİYECİLİK NOKTASINDA YENİ BİR DÖNEMİN BAŞLAMASINA VESİLE OLDU”

Merhum Yanılmaz’ın Elazığ için çok değerli hizmetlere imza attığını kaydeden Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz,  “Hamza Yanılmaz bu şehre çok büyük hizmetler etmiş olan hem bir siyasi hem bir antrenör hem de bir teknokrat olarak hizmet etmiş olan bir kardeşimiz. Belediye Başkanlığı döneminde 10 yıllık süre içinde o dönemin zor şartları altında çok değerli hizmetlere imza attı. 1994 yılında İstanbul’da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan dünyaya bir belediyecilik örneği gösterirken Hamza Yanılmaz da Elazığ’da o belediyecilik örneğinin bölge de görülmesine vesile oldu. Güzel hizmetler yaptı. Güzel hizmetlere imza attı. Tabiri caizse belediyecilik noktasında yeni bir dönemin başlamasına vesile oldu. Yine milletvekilliği döneminde çok güzel hizmetlerle şehrimize birçok yatırımın gelmesine vesile oldu. Birçok yatırımı kazandırdı” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Haluk Kartal
Haluk Kartal - 6 yıl Önce

Allah Rahmet Eylesin Elazığ'ın son 50 ylında gelmiş geçmiş en iyi Belediye Başkanlarından birisi Hamza Yanılmaz diğeri Mustafa Temizerdir.Her ikiside Elazığ'a büyük hizmetler yaptılar.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

SIRADAKİ HABER

banner137