Hangi Şehirde Oynanması Ağırlık Kazandı?

Osmanlı Stadyumunun zeminin elverişsiz olması nedeniyle Gençlerbirliği Kulübü Tetiş Yapı Elazığspor Kulübüne Eskişehir-Konya veya Afyon’da maçı oynama teklifinde bulunduğu öğrenildi.

Hangi Şehirde Oynanması Ağırlık Kazandı?

Spor toto 1. Lig’de sezonun 5. Haftası’ndaki Gençlerbirliği-Tetiş Yapı Elazığspor müsabakasının Başkent Ankara’da oynanması ihtimali oldukça zor görünüyor.

Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nun yıkılmasının ardından, Spor Toto Süper Lig’de Ankaragücü, Spor Toto 1. Lig’de ise Osmanlıspor ve Gençlerbirliği takımlarına hizmet veren Osmanlı Stadyumu zemini, yoğun maç trafiği sebebiyle bozuldu.

Liglere verilen Milli Maç arasında zemin düzeltme çalışmaları yapılsa da stadyum zeminin henüz müsabaka oynamaya elverişli hale gelmemesi üzerine 5.Haftayı iç sahada geçirecek olan Gençlerbirliği ve Ankaragücü takımları alternatif stadyum arayışlarına başladı.

Bu kapsamda Elazığspor’u konuk edecek olan Gençlerbirliği’nin yetkililerinin Tetiş Yapı Elazığspor Kulübü ile görüştüğü ve Elazığspor’a; Eskişehir, Konya veya Afyon stadyumlarını teklif ettikleri öğrenilirken, Elazığsporlu yetkililerin de bu teklif karşısında Eskişehir’i tercih ettiği bildirildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137