Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, ramazan ayından önce yaptığı açıklamada, ramazan ayı içerisinde Harput’a taşınacağını belirtmişti.

Harput’un hareketlilik kazanması açısından Valilik Konağını Harput’a taşıyan Vali Zorluoğlu, Harput’ta yaşamaya başladı.

Vali Zorluoğlu Harput’taki yeni valilik konağından ilk fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşarak fotoğrafların altına, “Taşındık...Harput Konağında ilk sahur... Hayırlı olsuna bekliyoruz...” açıklamasında bulundu.

Sayın Valimiz Harput’a Bir Değer Katacaktır

Vali Zorluoğlu’nun Harput’a taşınmasının çok büyük bir değer olduğunu belirten Harput Mahalle Muhtarı Zülküf Demirpolat, “Burada vatandaşların sorunlarını bire bir ileteceği bir kurum olacaktır. Sayın Valimizin biliyorsunuz ki halka kapısı açıktır. Vali bey buradaki işlemleri yârinde kendisi görüp inceleyecektir. Allah’ın izniyle Harput’a çok büyük değer katacaktır” ifadelerini kullanarak taşınma işleminin Elazığ’a ve Harput’a hayırlı olması temennilerinde bulundu ve bütün Harput’ta yaşayanların Vali Zorluoğlu’nu dört gezle beklediğini dile getirdi.