Harput Vakfı Öğrencilere Burs Verecek

Elazığ Valiliği bünyesinde çalışmalarını sürdüren Harput Vakfı önemli bir projeye daha imza atıyor. Eğitim alanında öğrencileri destekleyecek olan vakıf, Elazığlı kız öğrencilere burs verecek.

Harput Vakfı Öğrencilere Burs Verecek

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ın girişimleri neticesinde kurulan Harput Vakfı çalışmalarını sürdürüyor.

Bir taraftan Harput Vakfı tarafından kurulan 15 kişilik ekip Harput’taki türbe ve camilerin temizliğini sürdürürken vakıf sosyal sorumluluk çalışmalarına da imza atıyor.  

Elazığ Valisi Kaldırım’ın girişimleriyle Elazığlı öğrencilere bundan sonra Harput Vakfı tarafından burs verilecek.

Eğitime verilen bu önemli destek kız öğrencileri kapsayacak. Burs Üniversitede okuyan Elazığlı kız öğrencileri kapsayacak.

 

VALİ KALDIRIM: KARŞILIKSIZ BURS HİZMETİ SUNACAĞIZ

Konuyla ilgili açıklama yapan Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, “Valilik olarak anlamlı bir hizmeti daha başlatıyoruz... Valiliğimize bağlı Harput Vakfı olarak gelirlerimizden üniversitede okuyan belli sayıda Elazığlı kız öğrencilerimize karşılıksız burs hizmeti sunacağız...Hayırlı olsun” dedi.

Harput Vakfı bünyesindeki otoparkların geliri ve diğer gelirlerden karşılanacak olan burslar çok sayıda öğrenciyi sevindirecek.

 

BURS BAŞVURULARI İNTERNET ÜZERİNDEN OLACAK

Bursa başvuru ise 19 Şubat tarihinde başlayacak. Üniversitede okuyan Elazığlı kız öğrenciler www.harputvakfi.org internet sitesinden burs başvurusunu yapabilecekler.

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2018, 01:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
MEHMET KÜNKÜL
MEHMET KÜNKÜL - 6 yıl Önce

HELAL OLSUN SAYIN VALİM BU DUALAR SİZE YETER.SAYGILARIMLA

SIRADAKİ HABER

banner137