İlimiz 2. Amatör küme takımlarından Harputspor kulübü yöneticileri, medya grubumuzu ziyaret ederek, kulüpleri hakkında bilgiler verdiler.

Harputspor Kulüp Başkanı Sebahattin Fırat ve Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Mum’un ziyaretinde Kanal Fırat ve Kanal E Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık, Kanal Fırat ve Kanal e Spor Koordinatörü Coşkun Kamaç ile elazığsonhaber.com Haber Müdürü Furkan Dilaver de hazır bulundular.

Başkan Fırat ve yönetim kurulu üyesi Mum, üzerlerinde isimleri yazılı olan Harputspor formasını Zeki Akbıyık, Coşkun Kamaç ve Furkan Dilaver’e takdim ederek, desteklerinden dolayı medya grubumuza teşekkür etti.

FIRAT: BİZ DE ONLARIN SESİ OLACAĞIZ İNŞALLAH

Harputspor Kulüp Başkanı Sebahattin Fırat, “Harputspor Kulübü 2019 yılında kuruldu. Harput Elazığ’ın en eski yerleşim yeri. Elazığ’ın esas Harput’tan gelme Elazığ’ın ismi. Dünyada herkes tanıyor. Herkes Harput’u tanıyor. Köklü bir ismi olduğundan dolayı Harputspor’u kurduk. İnşallah herkes Harputspor’u tanıyacak. İkinci amatörde bu sezon ligler başlayınca bizde devam edeceğiz. Orada Harputspor’u herkese tanıtacağız inşallah. İnşallah grup grup şampiyon olarak üst gruba çıkmak istiyoruz. Oradan da yine nasip olursa 3. Lig hedefliyoruz yani. İlk hedeflerimiz şampiyonluk. Dünyaya yayılan Harputlular var. Biz de onların sesi olacağız inşallah Elazığ’da. Onların herkesin Harputspor’a sahip çıkmasını istiyoruz. Köklü bir kulüp olmak için tüm Harputlular’ın desteğine ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.