Hatır Sormaya Gittiler

“Hatırınızı Sormaya Geldik” dediler, bu defa veliler değil, öğretmenler, evlerin kapılarını çalıp, öğrencilerinin aileleriyle buluşup, bir araya geldiler.

Hatır Sormaya Gittiler

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan "Hatırınızı Sormaya Geldik" projesi kapsamında Elazığ’da öğretmen, öğrenci ve veli buluşması gerçekleştirildi.

Elazığ'da 8 bin 600 öğretmen, eğitimde başarıyı artırmak, veli ve öğrenciyle iletişimi artırmak amacıyla hazırlanan proje kapsamında eş zamanlı olarak ziyaret ettiği 8 bin 600 evde, ailelerle görüştü.

Öğretmenler, bu sayede velilere, öğrenci için yapılması gerekenleri iletme fırsatı buldu.

SEÇKİN: ZİYARETLERİMİZİ BİZ HER YIL YAPIYORUZ

Proje kapsamında ev ziyareti yapan Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Fikret Seçkin, “Bu ziyaretlerimizi biz her yıl yapıyoruz. Bu ziyaretlerimizi biz her yıl yapıyoruz, yaptık, bundan sonrada devam edeceğiz. Buradan sonraki amacımız öğrencilerimizin okulla bütünleşmesini, ilgi alakalarını sağlamak amacıyla bu ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Başarılarını arttırmak, sorunları varsa yerinden çözmek. Yani biz velimizin ayağına gidelim, velimiz sürekli okula gelmesinler” dedi.

ÇELİK: BUGÜNE KADAR BÖYLE BİR UYGULAMA İLE KARŞILAŞMAMIŞTIK

Öğrenci Velisi Yavuz Çelik de, “Kızım Cumhuriyet Ortaokulu 5İ sınıfında okuyor. Bugüne kadar böyle bir uygulama ile karşılaşmamıştık. Güzel bir uygulama. Ziyaretimize gelen okul müdürümüze, diğer hocalarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bu tür konular öğrenci veli, öğrenci öğretmen ilişkilerinde daha sağlıklı, daha imkan sağlar”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
vatandaş
vatandaş - 4 yıl Önce

Veliler okuldaki sorunları konuşmak için gittiğinde gözle görülen sorunları çözemeyen müdür,sorun varmı diye şeçtikleri veliyi ziyaret ediyor,trajikomik.

Mehmet
Mehmet - 4 yıl Önce

Biz ne zaman vazgeçeceğiz bu göstermelik işlerden acaba.

SIRADAKİ HABER

banner137