Havabulut: Esnafın Sorunu Var

Elazığ Elektronikçiler, Fotoğrafçılar ve Saatçiler Odası başkan adayı Mehmet Havabulut, en çok elektronikçi esnafının sorunun olduğunu söyledi.

Havabulut: Esnafın Sorunu Var

Elektronikçiler Fotoğrafçılar ve Saatçiler Odası Başkan adayı Mehmet Havabulut medya grubumuzu ziyaret etti.

HAVABULUT: ESNAFIMIZIN SORUNLARI VAR

Aday Mehmet Havabulut yaptığı açıklamada, “Bugün ziyaretlerimiz kapsamında Kanal Fırat’a geldik. Genel Yayın Yönetmeni Sayın Zeki Akbıyık’a bizi karşıladığından dolayı çok teşekkür ediyorum. Adaylığımız açıkladım. Şu anda esnafın bayağı sorunu var çözümleri var. Biz de elektronikçiler, fotoğrafçılar, Saatçiler olduğu için bunların sorunlarını tek tek kalem kalem alarak bunlar hakkında projeler oluşturuyoruz. Ve projelerimizin de az bir zamanı kaldı. Onları bitirdikten sonra da bir tekrar basın yoluyla da bunları açıklayacağız esnafımızın sorunlarını” ifadelerini kullandı.

HAVABULUT: GENELLİKLE EN ÇOK ELEKTRONİKÇİ ESNAFININ SORUNLARI VAR

Başkan Adayı Havabulut, “Genellikle en çok elektronikçi esnafının sorunları var. Kredi kartı yasağı olsun, seyyar satıcıların kendi işlerinin önüne geçmesi olsun, tamirat yapıp tamiratlarını yaptıktan sonra el emeklerinin tam karşılığını alamadıkları olsun GSM sektörlerinin fazlasıyla bunların üzerinde bayilikleri olan esnafları zorladıklarını gördük. Artı fotoğrafçı esnaflarımızın da korsan fotoğrafçıların önüne geçmesi, başka illerden gelen fotoğrafçı esnaflarının kendi esnaflarının bölmesi ve saatçi esnafımızın da farklı farklı sektörleri yapmasına rağmen onların adına saat satıp ve bu saat satışlarıyla da onların işine engel olmasından dolayı bayağı sorunlar ve problemler var” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2021, 19:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137