“Hayırda Yarışalım”

İHH Elazığ Şubesi Kadın Kolları ve Eğitim Bir-Sen Kadın Komisyonu tarafından “Hayırda Yarışalım” kermesi düzenlendi. Düzenlenen kermese destek Cumhuriyet Ortaokulundan geldi.

“Hayırda Yarışalım”

İHH Elazığ Şubesi Kadın Kolları ve Eğitim Bir-Sen Kadın Komisyonu tarafından “hayırda yarışalım” kermesi düzenlendi.

Düzenlenen Kermesin bu defaki adresi Cumhuriyet Ortaokuluydu.

ERTAY: RABBİM İNŞALLAH MÜKAFATINI FAZLASIYLA VERECEKTİR

Elazığ Genç İHH sorumlusu Nevin Ertay, düzenlenen kermesle ilgili açıklamalarda bulunarak emeği geçenlere teşekkür ederek, “Bugün burada mazlum coğrafyada olan insanlar için kermesimizin ikinci organizasyonunu düzenliyoruz. Memur Sen ile bir araya gelerek mazlum coğrafyada ki insanlar için bir şeyler yapalım dedik. Bugün de cumhuriyet ortaokulundayız. Bugün burada bize yardımcı olan okuldaki öğretmenlerimize, Memur Sen başkanımıza, İHH Başkanımıza buraya gıda getiren ev hanımlarına teşekkür ediyoruz. Allah onlardan razı olsun. Rabbim inşallah mükafatını fazlasıyla verecektir” dedi.

ÖZDEMİR: HAYIR İŞLERİNDE BULUNMAYA ÇALIŞIYORUZ

Eğitim Bir-Sen Kadın Komisyonu Başkanı Semra Özdemir, “Hangi coğrafyada olursa olsun mağdur ve mazlum olan insanların yanında olacağız. Kur’an-ı Kerim’de yüce rabbimin buyurduğu gibi hayır işlerinde yarışınız ayetinden yola çıkarak bizde hayır işlerinde bulunmaya çalışıyoruz. Okullarda yapmamızın sebebi gençlerimizin ve çocuklarımızın paylaşmayı, yardımseverlik değerlerini aşılamak ve onlara yardım ellerini uzak ülkelerde, uzak coğrafyada olan insanlara yardım elini uzatmak amaçlı düzenledik. Bu kermeste bize yardımı olan Cumhuriyet Ortaokulu idarecilerimize, öğretmenlerimize, çocuklarımıza ve velilerimize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2019, 14:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137