HAZARSAM Başkanı Çoban Açıklamalarda Bulundu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin yerel seçimlerde ittifak açıklamaları üzerine bir değerlendirmede bulunan Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Prof.Dr. Bilal Çoban, “Sayın Bahçelinin gönül ittifakı ile Elazığ Belediyesini MHP’nin kazanacağına yönelik inancı tamdır” dedi.

HAZARSAM Başkanı Çoban Açıklamalarda Bulundu

HAZARSAM Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin yerel seçimlerde ittifak açıklamaları üzerine bir değerlendirmede bulundu.

“LİDERİMİZ, ELAZIĞ’IN, İTTİFAK GÖRÜŞMELERİNİN DIŞINDA OLDUĞUNU SÖYLEDİ”

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi eşi Yasemin Çoban ile birlikte ziyaret ederek yerel seçimler üzerine görüş alışverişinde bulunduklarını belirten HAZARSAM Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban, Bahçeli’nin ‘Şer ittifakı’ yerine ‘Gönül ittifakını’ esas aldığını belirterek, “Sayın Bahçeli Elazığ’da MHP’nin kendi adayı ile Elazığ Belediyesini kazanacağına inandığını ifade etmiştir. MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin, Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerle ilgili olarak ‘İstanbul, Ankara ve İzmir'in şer ittifakının eline geçmesi Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni tartışmaya açabilir’ açıklaması ile birlikte, Türkiye’de ittifak konusu tartışılmaya başlanmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi’ni ziyaretimde, bizatihi sayın Genel Başkanımıza, Elazığ’ın ittifak konusundaki durumunu sordum. Sayın Liderimiz, Elazığ’ın, ittifak görüşmelerinin dışında olduğunu, ilimizi ilgilendiren bir konunun olmadığını ve Milliyetçi Hareket Partisinin Elazığ’da aday çıkartarak, Belediye Başkanlığını kazanacağını ifade etmiştir” dedi.

“BELEDİYE İLE İLGİLİ PROGRAM VE PROJELERİNİ HAYATA GEÇİRECEKTİR”

HAZARSAM Başkanı Çoban, MHP’nin kazanma ihtimalinin imkansız olduğu bazı seçim çevreleri için ittifak görüşmeleri yapılacağını belirterek, “Son günlerde, İttifak söylemleri ile Milliyetçi Hareket Partisinin Elazığ’da aday çıkartmayacağı algısı oluşturanların hevesi kursaklarında kalacaktır. Allah’ın izni ile ilimizde MHP aday çıkartacak, davasını tarla davası değil, millet davası olarak gören Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediyesini kazanacaktır. MHP, Elazığ'ımızın önüne aydınlık ufuklar açacak, Şehrimizi ve hemşerilerimizi daha iyi bir geleceğe taşımak için Belediye ile ilgili program ve projelerini hayata geçirecektir” diye kaydetti.

“GELECEĞE GÜVENLE BAKMAK İSTEYEN TÜM VATANDAŞLARIMIZ GÖSTERECEKTİR”

Çoban değerlendirmesinde, “Belediyeciliğin sadece uyduruk kaldırım yapmak ve çöp toplamak olmadığını 2019 Mart ayında bu şehirde yaşayan ve geleceğe güvenle bakmak isteyen tüm vatandaşlarımız gösterecektir. Çünkü; Yap boz tahtasına çevrilen Elazığ’ımızı emin ellere teslim etmeye, İnsan odaklı ve modern bir Belediyecilik anlayışını iş başına getirmeye, Haksızlıklara ve yolsuzluklara bulaşmayacak bir Yönetimi desteklemeye, Kadınların, gençlerin, engellilerin ekonomiye katkı koymasının ortamlarını oluşturabilecek bir belediyeciliğe, Toplumun tüm kesimlerini etkileyecek projeleri olan bir Yönetimi desteklemeye, 85 bin yoksul aileyi ekonominin içine katabilecek vizyonu olan liyakat sahibi Yöneticileri iş başına getirmeye, Tüm hemşerilerimiz, şehrin geleceği konusunda GÖNÜL İTTİFAKI yapmış ve kararlı bir şekilde sandığın gelmesini beklemektedir” ifadelerinde bulundu.

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ’YE TABLO HEDİYE EDİLDİ

Bahçeli ile yapılan görüşme sonrasında, Hazarsam Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban’ın eşi Yasemin Çoban tarafından aynı ağaçtan farklı zaman dilimlerinde alınarak kurutulan yapraklardan yapılmış Esmaü'l Hüsna yazılmış bir tablo hediye edilerek hatıra fotoğrafı çekildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Mhp
Mhp - 6 yıl Önce

Bilal hoca çok şansını denedi olmadı MHP Bilal hoca değil de halkın sevdiği birini aday gösterirse % 99 kazanır ama Bilal hocanın şansınn olmadığını düşünüyorum

SIRADAKİ HABER

banner137