Emniyet Genel Müdürlüğü’ne atanan hemşerimiz Mehmet Aktaş, Zülfü Ağar Polis Meslek Yüksekokulu’nun yeni binasının yapımı için çalışmalara başlanılması için ilgili birimlere talimat verdi.

Fırat Gazetesi’nin haberine göre, Geçtiğimiz Kurban Bayramı’nın ilk gününü Elazığ’a ayıran Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş’ın Elazığ’da ilk olarak ziyaret edip incelemede bulunduğu yer Zülfü Ağar Polis Eğitim Merkezi olmuştu.  Aktaş’ın Ankara’ya döner dönmez harekete geçerek, Genel Müdürlükte ilgili birimlere talimat verdiği yeni bir bina yapılması için çalışma yapılmasını istediği öğrenildi.

Son dönemde Basın İlan Kurumunun Malatya’ya taşınmasından sonra depreme dayanaklılığı yönünden olumsuz rapor verilen Zülfü Ağar Polis Meslek Eğitim Merkezinin de başka bir ile taşınacağı iddia edilmişti.

Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Emniyet Genel Müdürlüğü’ne atanan hemşerimiz Mehmet Aktaş’ın göreve gelir gelmez girişimlerini başlatarak, Zülfü Ağar Polis Meslek Yüksekokulu’nun yeni binasının yapımı için harekete geçtiği öğrenildi.

Bilindiği üzere Emniyet Genel Müdürü Hemşehrimiz Mehmet Aktaş, geçtiğimiz Kurban Bayramının ilk gününü memleketi Elazığ’da geçirmişti. Aktaş’ın ilk ziyaret noktası ise; Zülfü Ağar Polis Meslek Eğitim Merkezi olmuştu. Aktaş’ın Polis Okulunu inceledikten sonra yenisinin yapılması için talimat verdiği öğrenildi.