Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle açılan ilk etabının hizmete alınmasıyla şehir hastanesi statüsüne kavuşarak, modern mimarisi, son teknolojiyle donatılmış alt yapısı ve uzman kadrosuyla Türkiye'nin en önemli sağlık üslerinden biri olarak şifa dağıtmayı sürdürecek.

Sağlıkta Dönüşüm Programı ile hayata geçirilen şehir hastaneleri projesi kapsamında ülkenin dört bir yanında sağlık üsleri hizmete alınırken, tarihinde sayısız medeniyete de ev sahibi olan İstanbul yapılan sayısız yatırımla sağlığın başkenti olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi'nin İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi (İSMEP) kapsamında yönettiği proje tamamlandı ve hastane hizmete başladı.

İSMEP kapsamında yönetilen Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi Projenin direktörlüğünü ise hemşehrimiz İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi Direktörü Kazım Gökhan Elgin yaptı.

Hemşehrimiz Gökhan Elgin daha önce Okmeydanı Şehir Hastanesi projesinin dönüşümüne de imza atmıştı.