Hemşehrimiz Erkan Engin, Ülkemizi Temsil Edecek

Elazığ ve ülke genelinde bir çok etkinliğe imza atan hemşehrimiz Kuaför Erkan Engin, Türkiye'nin en iyi kuaförleri arasına seçilerek, hayalini kurduğu Roma'da gerçekleştirilecek yarışmada Türkiye'yi temsil edecek.

Hemşehrimiz Erkan Engin, Ülkemizi Temsil Edecek

Uluslararası Yarışma Konfederasyonuna bağlı Eurocup Turkey tarafından 4-5 Nisan tarihinde İtalya'nın başkenti Roma'da yapılacak olan yarışma için bilgilendirme toplantısı Adana'da gerçekleştirildi.

Uluslararası Yarışma Konfederasyonuna bağlı Eurocup Turkey tarafından bir otelde gerçekleştirilen toplantıya Türkiye'nin 45 ilinden bay ve bayan kuaförler katıldılar.

Uluslararası Kuaförlük Yarışma Federasyonu ve Uluslararası Yarışma Konfederasyonuna bağlı Eurocup Turkey iş birliğiyle 4-5 Nisan 2020 tarihinde Roma'da düzenlenecek olan kuaförlük yarışmasında Türkiye'yi temsil edecek 40 kuaförün başvurusu alındı.

ELAZIĞLI ENGİN, YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİNE SEÇİLDİ

Türkiye'yi uluslararası yarışmalarda temsil eden Elazığlı Kuaför Erkan Engin de Eurocup Türkiye yönetim kurulu üyeliğine seçilerek mazbatasını Eurocup Genel Başkanı Gökhan Hamarat tarafından aldı.

Eurocup Turkey Başkanı Gökhan Hamarat, amaçlarının Türkiye'yi uluslararası arenada en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söyledi.

TÜRKİYE BERBERLER VE KUAFÖRLER FEDERASYONUNDAN TAM DESTEK

Toplantıya telefon ile bağlanan Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Genel Başkanı Bayram Karakaş'ta bay ve bayan kuaförlere seslenerek "Sizlerin içindeki cevher gerek yurt içinde gerek uluslararası arenada bizleri başarıya götürecektir buna inanıyorum. Türkiye'yi temsil edecek kardeşlerimizi en iyi şekilde seçeceğinize inanıyorum ve sizlere hep destek tam destek diyor başarılar diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Eurocup Turkey Başkanı Gökhan Hamarat, Genel Başkan Yardımcısı Osman Balcı ve Erkek Kuaförleri Sorumlusu Erkan Engin, yönetim kurulu üyelerine katkılarından dolayı plaket takdiminde bulundu. Yarışma başvurusu ve üyelik gerçekleştirenlere ise üyelik belgeleri yine yönetim kurulu üyeleri tarafından verildi.

Elazığlı hemşehrimiz Erkan Engin, hem Elazığ’da hem de Türkiye genelinde katıldığı etkinliklerle adından sıkça söz ettiriyor. Engin, önümüzdeki süreçte Roma’da gerçekleştirilecek yarışmada Türkiye’yi temsil etmeye hazırlanıyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
AKDENİZ CAM
AKDENİZ CAM - 4 yıl Önce

Erkan abime güveniyorum kuaför de gerçekten bir sanat tır...erkan abim de güzel bi sanatçı 'dir

MEHMET KÜNKÜL
MEHMET KÜNKÜL - 4 yıl Önce

TEBRİKLER ERKAN GAKKOM BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM.SAYGILARIMLA

SIRADAKİ HABER

banner137