Hemşehrimiz Fikret Onhan Karaman Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne Atandı

Elazığlı hemşehrimiz Malatya eski Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Onhan, Karaman Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne atandı.

Hemşehrimiz Fikret Onhan Karaman Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne Atandı

Elazığlı hemşehrimiz Fikret Onhan Karaman Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevine atandı.

ONHAN KİMDİR?

1970 yılı Elazığ doğumlu Fikret ONHAN, İlk, orta ve lise öğrenimini Elazığ’da üniversite öğrenimini 1994 yılında Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümünde tamamlamıştır.

2000 – 2002 yıllarında Tunceli Bayındırlık ve İskân Müdürlüğünde Jeoloji Mühendisi olarak görev yapmış olup, 2002 – 2011 yılları arasında Malatya Bayındırlık ve İskân İl Müdürlüğünde Jeoloji Mühendisi ve İl Müdür Yardımcısı görevlerinde bulunmuştur.

24 Ekim 2011 tarihinde Bakanlık onayı ile Batman Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak göreve başlamış olup; 07 Mart 2013 tarihinde üçlü kararname ile atanarak 1 Yıl 5 Ay süre ile Batman Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak görev yaptı.

19.08.2013 tarihinden itibaren Bakanlık onayı ile Erzurum Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak görev yaptı. 24.02.2014 tarihinden itibaren Bakanlık onayı ile Adıyaman Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak görevine başlamıştır. Daha sonra Malatya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevini de yürütmüştür.

Karaman Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevine getirilen hemşehrimiz Onhan evli ve 2 çocuk babasıdır.

Medya grubumuz olarak Fikret Onhan’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2021, 20:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
:(
:( - 2 yıl Önce

Önemli bir haber

Duran
Duran - 2 yıl Önce

Şimdi olacak işmi,ÇŞ il müdürlüğünün asıl görevi ne ?Kamuya ait yeni binaların projesi , inşaatıni yaptırmak ve kontrol hizmeti vermek,bu iş için temel eleman kimler;Înş.Müh.,Mak.Müh,Elk.Müh.ve Mimar lardir.Bir jeolojici atamakla,bu işe Fransız olan biri nasıl görev yapacak?Eskiden topraksu müd.lukleri vardı,oralara olsa eyivAllah.Toprak nevini tesbiti işi ilgili okumuş birinin bu makamda olması garabettir.Hemsehrimizin şahsını kastetmiyorum,yanlış anlaşılmasın.

.
. @Duran - 2 yıl Önce

dönem su ürünleri ve jeoloji dönemi.

SIRADAKİ HABER

banner137