Resmi Gazete'de yayımlanan mülki idare amirleri atama kararnamesi ile 427 mülki idare amirinin görev yerleri değişti..

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, 2020 yılı mülki idare amirleri atama kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan ve hizmet veya mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 427 mülki idare amirinin görev yerlerinin, liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildiği belirtildi.

Kararname ile birlikte Artvin’in Murgul İlçesi Kaymakamı Hemşerimiz Mustafa Uğur Özerden de, Kars Arpaçay kaymakamlığına atandı.

1988 Elazığ doğumlu olan Kars Arpaçay’ın yeni kaymakamı hemşerimiz Mustafa Uğur Özerden; İlk, orta ve lise öğrenimi İstanbul’da tamamladı.

İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni bitiren Özerden’in, Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Yerel Yönetimler üzerine yüksek lisans çalışması devam ediyor.

Mesleğe Sakarya Karapürçek Kaymakamlığına vekâleten atanarak başlayan hemşerimiz Özerden; daha sonra sırasıyla Ordu’nun Kabadüz ve Artvin’in Murgul ilçelerinde Kaymakamlık, Artvin Vali Yardımcılığı ve 24 Ocak Elazığ Sivrice depreminde Malatya Valiliği’nde Deprem Koordinatörü Vali Yardımcılığı görevlerini yürüttü.

Medya grubumuz olarak Kars Arpaçay kaymakamlığına atanan Özerden’e yeni görevinde başarılar diliyoruz.