Hemşehrimiz Murat Atıcı, Bozkurt Kaymakamlığına Atandı

Selin vurduğu Kastamonu'nun Bozkurt ilçesine sel tecrübesi olan Dereli Kaymakamı Murat Atıcı atandı. Bozkurt Kaymakamı Okan Yenidünya ise Dereli'ye atandı.

Hemşehrimiz Murat Atıcı, Bozkurt Kaymakamlığına Atandı

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinin ardından arama kurtarma ve temizlik çalışmaları devam ederken kaymakamlık görevinde değişikliği gidildi. İçişleri Bakanlığı'nın kararıyla daha önce sel tecrübesi olan Giresun'un Dereli ilçesi kaymakamı Murat Atıcı, Bozkurt Kaymakamlığı görevine atandı.

Bozkut Kaymakamı Okan Yenidünya ise Dereli ilçesi kaymakamlığı görevine getirildi. Elazığ depremi sonrası Kemaliye'de başarılı organizasyon sağlayan ve geçen yıl sel bölgesinde görev yapan Giresun Dereli Kaymakamı Murat Atıcı, selin vurduğu Bozkurt'un yeniden ayağa kaldırılması sürecinde görev yapacak.

KAYMAKAM MURAT ATICI KİMDİR?

1985 yılında Elazığ'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Elazığ'da 2003 yılında tamamladı. 2003-2005 yıllarında Fırat Üniversitesi Elektrik-Elektronik mühendisliği okudu.2005 yılında bu bölümü bırakarak; Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme bölümünü kazanıp, 2009 yılında bu bölümden mezun oldu. 2012 yılında SGK İstanbul İl Müdürlüğünde Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı olarak görev yaptı.

İçişleri Bakanlığının 2013 yılında yaptığı Kaymakamlık sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etmiştir. Elazığ Valiliğinde Valilik Stajını, Kırklareli İli Babaeski ve Pehlivanköy İlçeleri ile Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğünde mülkiye müfettişi refakatinde teftiş stajını, Malatya İli Yeşilyurt ilçesinde ve Ankara İli Haymana ilçelerinde refiklik stajını tamamladı. Elazığ İli Palu, Karakoçan ve Sivrice İlçeleri, Malatya İli Yeşilyurt İlçesi ile Aydın İli Karacasu İlçesinde vekalet görevlerinde bulundu.

Almanya'nın Hamburg Eyaletinde, Goethe Enstitüsü'nde 8 ay dil eğitimi olmak üzere 1 yıl boyunca Almanya kamu kurum ve kuruluşları ile ayrıca Türkiye Cumhuriyeti Hamburg Başkonsolosluğu'nda incelemeler yaptı.

İçişleri Bakanlığı 102. Dönem Kaymakamlık Kursunu “Üstün Başarılı” olarak tamamlayan Kaymakam, 2 Ocak 2016 yılında çıkan Kaymakam Kararnamesi ile Balıkesir'in Kepsut İlçesine atandı. Erzincan Kemaliye Kaymakamı iken 26 Ağustos 2020 tarihinde bakanlık Onayı ile Dereli ilçesine atanan Kaymakam İç Mimar ve Çevre Tasarımcısı Bedriye Hanımla evli ve 1 çocuk babası olan Kaymakamımız, Almanca ve İngilizce bilmektedir.

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2021, 12:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
İshak
İshak - 3 yıl Önce

Allah yardımcısı olsun

tebrik
tebrik - 3 yıl Önce

Böyle ELAZIĞLILARA ihtiyaç var. Allah yolunu açık etsin.

SIRADAKİ HABER

banner137