Hemşehrimiz Murat Atıcı, Kemaliye Kaymakamlığına Atandı

Elazığ Eski Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu’nun damadı Balıkesir Kepsut Kaymakamı Murat Atıcı son kaymakamlar kararnamesiyle Erzincan Kemaliye Kaymakamlığına atandı.

Hemşehrimiz Murat Atıcı, Kemaliye Kaymakamlığına Atandı

Elazığ Eski Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu’nun damadı Elazığlı hemşehrimiz Balıkesir Kepsut Kaymakamı Murat Atıcı Erzincan Kemaliye Kaymakamlığına atandı.

Başarılı çalışmalarıyla Balıkesir’de takdir toplayan Kaymakam Murat Atıcı, son kaymakamlar kararnamesiyle Erzincan’ın turistik ilçesi Kemaliye’ye kaymakam olarak görevlendirildi.

KEMALİYE’NİN YENİ KAYMAKAMI MURAT ATICI KİMDİR?

1985 yılında Elazığ'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Elazığ'da 2003 yılında tamamladı. 2003-2005 yıllarında Fırat Üniversitesi Elektrik-Elektronik mühendisliği okudu.2005 yılında bu bölümü bırakarak; Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme bölümünü kazanıp, 2009 yılında bu bölümden mezun oldu. 2012 yılında SGK İstanbul İl Müdürlüğünde Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı olarak görev yaptı.

İçişleri Bakanlığının 2013 yılında yaptığı Kaymakamlık sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Elazığ Valiliğinde Valilik Stajını, Kırklareli İli Babaeski ve Pehlivanköy İlçeleri ile Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğünde mülkiye müfettişi refakatinde teftiş stajını, Malatya İli Yeşilyurt ilçesinde ve Ankara İli Haymana ilçelerinde refiklik stajını tamamladı. Elazığ İli Palu, Karakoçan ve Sivrice İlçeleri, Malatya İli Yeşilyurt İlçesi ile Aydın İli Karacasu İlçesinde vekalet görevlerinde bulundu.

Almanya'nın Hamburg Eyaletinde, Goethe Enstitüsü'nde 8 ay dil eğitimi olmak üzere 1 yıl boyunca Almanya kamu kurum ve kuruluşları ile ayrıca Türkiye Cumhuriyeti Hamburg Başkonsolosluğu'nda incelemeler yaptı.

İçişleri Bakanlığı 102. Dönem Kaymakamlık Kursunu “Üstün Başarılı” olarak tamamlayan Murat Atıcı, 29/12/2016 tarihli Bakanlık Onayı ile Kepsut Kaymakamlığına Vekaleten atanarak 02 Ocak 2017 tarihinde, 01/06/2017 tarih ve 30083 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Müşterek Kararname ile de Asaleten atanarak 02/06/2017 tarihinde Kepsut ilçesinde görevine başladı.

Kaymakam Murat Atıcı son valiler kararnamesiyle Erzincan Kemaliye Kaymakamlığı’na atandı.

Süleyman Selmanoğlu’nun kızı İç Mimar ve Çevre Tasarımcısı Bedriye Atıcı ile evli ve 1 çocuk babası olan Kaymakam Murat Atıcı, Almanca ve İngilizce bilmekte.

Medya grubumuz olarak başarılı çalışmalara imza atan kaymakam Murat Atıcı’ya yeni görevinde de başarılarının devamını dileriz…

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
MEHMET KÜNKÜL
MEHMET KÜNKÜL - 5 yıl Önce

TEBRİKLER MURAT BEY ÇALIŞMALARINIZDA CANI GÖNÜLDEN BAŞARILAR DİLERİM.SAYGILARIMLA

mehmet
mehmet - 5 yıl Önce

eeee.ne yapalım.

SIRADAKİ HABER

banner137