Elazığlı hemşehrimiz Erzincan’ın Kemaliye İlçe Kaymakamı Murat Atıcı’ya önemli bir görev verildi.

Görev yaptığı ilçelerdeki başarılarıyla adından sıkça söz ettiren hemşehrimiz Murat Atıcı Elazığ depremi sürecinde de şehirde görevlendirilmiş ve oldukça önemli çalışmalara imza atmıştı.

Kaymakam Atıcı bu kez Türkiye’nin gözünün kulağının çevrili olduğu Giresun’un Dereli ilçesi kaymakamlığına atandı.

Geçtiğimiz günlerde büyük bir sel ile karşı karşıya kalan Dereli İlçesi’ne kaymakam olarak atanan hemşehrimiz Murat Atıcı, ilçedeki yaraların sarılması için çalışmalara başlayacak.

Medya grubumuz olarak başarılı çalışmalara imza atan Kaymakam Murat Atıcı’ya yeni görevinde başarılar diliyoruz.

MURAT ATICI KİMDİR?

1985 yılında Elazığ'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Elazığ'da 2003 yılında tamamladı. 2003-2005 yıllarında Fırat Üniversitesi Elektrik-Elektronik mühendisliği okudu.2005 yılında bu bölümü bırakarak; Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme bölümünü kazanıp, 2009 yılında bu bölümden mezun oldu. 2012 yılında SGK İstanbul İl Müdürlüğünde Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı olarak görev yaptı.

İçişleri Bakanlığının 2013 yılında yaptığı Kaymakamlık sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etmiştir. Elazığ Valiliğinde Valilik Stajını, Kırklareli İli Babaeski ve Pehlivanköy İlçeleri ile Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğünde mülkiye müfettişi refakatinde teftiş stajını, Malatya İli Yeşilyurt ilçesinde ve Ankara İli Haymana ilçelerinde refiklik stajını tamamladı. Elazığ İli Palu, Karakoçan ve Sivrice İlçeleri, Malatya İli Yeşilyurt İlçesi ile Aydın İli Karacasu İlçesinde vekalet görevlerinde bulundu.

Almanya'nın Hamburg Eyaletinde, Goethe Enstitüsü'nde 8 ay dil eğitimi olmak üzere 1 yıl boyunca Almanya kamu kurum ve kuruluşları ile ayrıca Türkiye Cumhuriyeti Hamburg Başkonsolosluğu'nda incelemeler yaptı.

İçişleri Bakanlığı 102. Dönem Kaymakamlık Kursunu “Üstün Başarılı” olarak tamamlayan Kaymakamımız, 2 Ocak 2016 yılında çıkan Kaymakam Kararnamesi ile Balıkesir'in Kepsut İlçesine atandı. 2 Ağustos 2019 tarihinde çıkan kararname ile Kemaliye İlçesi’ne atanan Kaymakam Atıcı, İç Mimar ve Çevre Tasarımcısı Bedriye Atıcı ile evli ve 1 çocuk babasıdır. Kaymakam Atıcı Almanca ve İngilizce bilmektedir.