Hemşehrimiz Naci Görür, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Amerika Birleşik Devletleri ve Hollanda’dan araştırmacıların yer aldığı bir ekibin bilimsel makale sayısı, atıf sayısı, yazar sırası gibi değişkenlerden oluşan en etkili bilim insanları listesinde Elazığlı hemşehrimiz Prof. Dr. Naci Görür de yer aldı.

Hemşehrimiz Naci Görür, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Çalışmaları ve açıklamalarıyla sürekli gündemde olan Elazığlı hemşehrimiz Prof. Dr. Naci Görür, Dünyanın en etkili bilim insanları arasında yer aldı.

Amerika Birleşik Devletleri ve Hollanda’dan araştırmacıların yer aldığı bir ekibin bilimsel makale sayısı, atıf sayısı, yazar sırası gibi değişkenlerden oluşan kompozit indikator bilimsel etki endeksini kullanarak 22 anabilim dalı ve 176 alt bilim dalında oluşturduğu en etkili bilim insanları listesinde Türkiye’den 196 bilim insanı yer aldı.

Plos Biology isimli bilimsel dergide yayımlanan listede, Anabilim dallarına göre Türkiye'den listeye en çok bilim insanı 37 kişiyle kimya dalından girerken, klinik tıp 30 kişiyle ikinci sırada yer aldı. Etkinleştirici ve Stratejik Teknolojiler ile Mühendislik de 28'er bilim insanıyla üçüncü sırayı paylaştı.

Binlerce bilim insanın değerlendirmeye alındığı Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları listesine Elazığlı hemşehrimiz Prof. Dr. Naci Görür girmeyi başardı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Karadeniz Aşkı
Karadeniz Aşkı - 4 yıl Önce

Adam gibi adamdır hocam Elazığ depremini üç ay evvelinden bilen önlem aldıran saygıdeğer profesörümüze saygılar sevgiler...

Karşıyakalı
Karşıyakalı - 4 yıl Önce

Hocam herşeyin herzaman en güzeline layık başarılarınızın devamını dilerim

Gs Clipperton
Gs Clipperton - 4 yıl Önce

KÜRŞ'İT BEY ÇOK AMA ÇOK YANLIŞSIN

Umutsuz Hayaller
Umutsuz Hayaller - 4 yıl Önce

Tebrikler Hemşerimize

Gakko
Gakko - 4 yıl Önce

Hocamizi ve hemsehrimizi tebrik ediyorum. Ancak bahsettiginiz listeye firat universitesinden elazigli hocalarimiz da girdi keske onlarida ismen haber yapsaydiniz

Ethem Gülbay
Ethem Gülbay - 4 yıl Önce

Gururrumuzdur.

Zemgeri23
Zemgeri23 - 4 yıl Önce

Elazığ seninle hocam iyiki varsınız başarılarınızın devamını dileriz...

MEHMET KÜNKÜL
MEHMET KÜNKÜL - 4 yıl Önce

HOCAM CANI GÖNÜLDEN BAŞARILAR DİLERİM.BAŞARILARINIZ DAİM OLSUN.SAYGILARIMLA


SIRADAKİ HABER

banner137