Hemşehrimiz Nebioğlu’na MHP’den Önemli Görev

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatıyla Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanlığı görevine getirilen Ahmet Yiğit Yıldırım görevi devraldıktan kısa bir süre sonra yönetim kurulunu belirledi. Başkan Yıldırım yönetiminde Elazığlı Hemşehrimiz Lütfü Nebioğlu’nu genel başkan yardımcılığı görevine getirdi.

Hemşehrimiz Nebioğlu’na MHP’den Önemli Görev

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatıyla 6 Temmuz 2020 tarihinde Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Sinan Ateş’ten bayrağı devralan İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım göreve gelmesi ile birlikte yönetim kurulunu belirledi.

Başkan Ahmet Yiğit Yıldırım, yönetiminde Elazığlı Hemşehrimiz Lütfü Nebioğlu’na da yer verdi.

Hemşehrimiz Nebioğlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

İlk olarak Rıfat Kaya’nın Elazığ Ülkü Ocakları Başkanlığı döneminde Orta Öğretim Başkanı Olarak Görev Yapan Lütfü Nebioğlu, daha sonra ise İstanbul Bayrampaşa Ülkü Ocakları Başkanlığı ve İstanbul Ülkü Ocakları Başkan Vekili olarak görev yaptı.

Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı Görevine getirilmesinin ardından Başkent Ankara’ya yerleşen Hemşehrimiz Lütfü Nebioğlu, Genel Merkezdeki görevine de resmen başlamış oldu.

Medya grubumuz olarak, Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcılığına getirilen hemşehrimiz Lütfü Nebioğlu’na yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137