Hemşehrimiz Prof. Dr. Naci Görür’den İlk Yorum Geldi

Deprem uzmanı Elazığlı hemşehrimiz Prof. Dr. Naci Görür Malatya’da yaşanan ve çevre illerden de şiddetli bir şekilde hissedilen 5.2 şiddetindeki depremin ardından açıklamalarda bulundu.

Hemşehrimiz Prof. Dr. Naci Görür’den İlk Yorum Geldi

Deprem uzmanı hemşehrimiz Prof. Dr. Naci Görür, Malatya’da meydana gelen ve Elazığ dahil komşu şehirlerde hissedilen depremin ardından açıklamalarda bulundu.

GÖRÜR: DİKKATLİ OLUNMALI VE ÖNLEM ALINMALI

Daha önce Çelikhan-Erkenek ve Erkenek-K. Maraş arasına dikkat çeken Prof. Dr. Naci Görür, Çelikhan-Erkenek arasının daha sıkıntılı hale geldiğini söyleyerek, “Arkadaşlar merhaba, Malatya-Pütürge/Tepehan’da 5’in üzerinde bir deprem oldu. Hatırlarsanız, Elazığ depreminden sonra DAF’ın uyandığını, bundan sonra depremleri Kuzeydoğudan güney batıya doğru taşıyabileceğini öngörmüş ve Çelikhan-Erkenek ve Erkenek-K. Maraş arasına dikkat çekmiştik. Bu depremle DAF’daki kırılma Çelikhan-Erkenek sınırına dayandı. Bu deprem DAF üzerinde ve Bitlis süturuna yakın. Şimdi Çelikhan-Erkenek arası daha sıkıntılı hale geldi.  Burada dikkatli olunmalı ve önlem alınmalıdır. Zamanı bilmiyoruz. Şekil de gönderiyorum. İyi günler” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
101
101 - 4 yıl Önce

Saygı değer Naci bey sizi sürekli takip ediyoruz. Keşke söylediklerinizin kıymeti bilinse de önlemler alınsa

Ethem Gülbay
Ethem Gülbay - 4 yıl Önce

Depremi iyi bilen dünyadaki az kişiden biridir. Söyledikleri her zaman çıkıyor

Kılıçaslan
Kılıçaslan - 4 yıl Önce

Bay baykuş a tam gün doğdu .Konuş be hasba,Kim tutar seni.Zurna Sezai bey abicim! Pırtık'ı gördün mü?

SIRADAKİ HABER

banner137