Bingöl üniversitesi sağlık bilimler fakülte sekreterliği görevini yürüten hemşehrimiz Selahattin Canpolat, Elâzığ kredi yurtlar kurumu şube müdürlüğü görevine getirildi.

“EĞİTİM CAMİASI İŞİNDEN KOPMADIK”

“İnşallah Elâzığ’ı en güzel şekilde temsil ederiz” amaçlarını anlatan Canpolat, “Memleketimize geldik, memleketimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Bizim buradaki amacımız zaten özellikle üniversite öğrencilerine yönelik. Bu bazda diğer mesai arkadaşlarımızla birlikte Elazığ’ı en güzel şekilde temsil ederiz. Eğitim camiası işinden kopmadık. Burada eğitimin içinde devam ediyoruz. Çocukların ihtiyaçları, barınması, derslerine iyi hazırlanmaları için gerekli olan bir yer burası. Derslerine en iyi şekilde katkı sağlamak için, güzel hizmetler vererek onları eğitime hazırlamaya çalışıyoruz. Evde anneleri babaları nasıl işlerini görüyorsa elbisesini yıkıyor yemeğini yapıyorsa bizde gençlerin burada yemeğini ihtiyaçlarını karşılayarak eğitime hazırlıyoruz okullarına gönderiyoruz ”dedi.

“TELAFİ ETMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Yurtlardaki eksikliklere de değinen Selahattin Canpolat, “Erkekler bazında yokta bayan bazda biraz eksiğimiz var. Onu da bir şekilde telafi etmeye çalışıyoruz”diye konuştu.

Selahattin Canpolat Kimdir?

1969 yılında Elazığ’ın Palu İlçesinde doğan Selahattin Canpolat, 94 yılında Fırat Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya bölümünden mezun oldu. 2005 yılında Elâzığ lisesi,2006 yılında Ahmet Kabaklı Anadolu Öğretmen Lisesi, 2007 yılında Kaya Karakaya Lisesinde müdür yardımcılığı görevini yürüttü. 2008 yılında Elazığ Ticaret meslek lisesinde uzman öğretmen olarak görev yapan Canpolat, 2009 yılında tekrar Kaya Karakaya Güzel sanatlar lisesinde müdür yardımcılığı görevine getirildi.2010 yılında ise aynı okulda öğretmenlik görevini yürüttü.

Bir süredir Bingöl üniversitesi sağlık bilimler fakülte sekreterliği görevini yürüten hemşerimiz Selahattin Canpolat, Elâzığ kredi yurtlar kurumu şube müdürlüğü görevine getirildi.

Hemşehrimiz Selahattin Canpolat evli ve 3 çocuk babası…

Elazigsonhaber.com olarak hemşehrimiz Selahattin Canpolat’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.