Türkiye'nin 60 yıllık hayali olan yerli otomobil projesinde sona gelindi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenen törenle, Türkiye'nin yerli otomobili tanıtıldı.

Aracın tanıtılmasının ardından TESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Şişli milli otomobiller seri üretimine başlandığında ilk 10 adetini almaya talip olduklarını ifade etti.

ŞİŞLİ: BU PROJENİN İÇİNDE BİR TUZ OLMAK İSTİYORUZ

TESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Şişli, “TESİYAD Yönetim Kurulu olarak 27 Aralık’ta lansmanı yapılan yerli ve milli otomobillerimizin seri üretimine başlandığında ilk 10 adetini almaya talibiz. Bizler yerli ve milli üreticiler olarak Türkiye’nin yerli otomobil girişimi ile gurur duyuyoruz. Temizlik Sanayici İhracatçı Yatırımcı İş Adamları Derneği (TESİYAD) olarak seri üretimin başlayacağı tarih itibariyle hem devletimize hem de TOGG Grubuna karşı sorumluluk duygularımızla 10 adet araç satın alarak bizde bu projenin içinde bir tuz olmak istiyoruz” dedi.

ŞİŞLİ: SEÇKİN FİRMALARIMIZIN STANTLARININ YER ALACAĞI FUARIMIZDA GÖRMEKTEN ONUR DUYARIZ

TESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Şişli 9-12 Ocak 2020 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezinde yapacağımız 1. TESİYAD Endüstriyel Temizlik Fuarında hem üyelerimizden hem de tahmini 45 ülkeden katılacak uluslararası heyetlerle birlikte tüm misafirlerimizden bu kampanyamıza destek vermelerini isteyeceğiz. Siz saygıdeğer kamuoyunu ve endüstriyel temizlik sektörünün temsilcilerini de yerli ve milli üretim yapan seçkin firmalarımızın stantlarının yer alacağı fuarımızda görmekten onur duyarız” diye kaydetti.