Elazığ’da katıldığı söyleşi programında Hemşerimiz Arda Karani hem kitaplarını tanıttı, hem de okurlarının kitaplarını imzaladı.

 TALAT ÖZER “TALEP ÇOK GÜZEL, GÜZEL BİR YOĞUNLUK VAR”

Söyleşiyi  katılan Telmih Kültür, Sanat, Tarih ve Edebiyat Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Talat Özer, her kitabın bir kale olarak inşa edildiğini söyleyerek “Bugün burada çok kıymetli yazarımız. Arda Karani hocamızı ağırlıyoruz. Arda hocamız ile birlikte güzel bir yolculuğa çıktık. Tasavvufun derinliklerine doğru ilerlerken kendimizi Elazığ’da böyle güzel bir program da bulduk. Kitaplarımız güzel bir şekilde kaleme alındı. Her kitap bir kale olarak inşa edilir. Okuyucusuna en iyi şekilde sunulur. Bu millet borcudur. Bu tarz programlar ile daha çok Elazığ halkının karşısında olacağız. Bugün talep çok güzel, güzel bir yoğunluk var. Burayı sevgileri ile gönülleri ile dolduran insanlara minnettarız” şeklinde aktardı.

ARDA KARANİ “ONUR DUYUYORUM”

Kendi memleketinde olmaktan onur duyduğunu söyleyen Hemşerimiz Yazar Arda Karani, kitaplarının içeriğine değinerek “ Hem ev sahipliği yapan hem gönlünü açan Batı Kitap evine hem teşekkürlerimi sunuyorum. Burada bizi okurlarımız ile buluşturduğu için sevgili hemşerilerimiz ile buluşturduğu için onur duyuyorum. Bir nebze olsun böyle bir kaleyi inşa edebilmişizdir. Elazığ’ın manevi mimarlarından Ömer Hüdai Babayı işledik. Elazığ’ı toparlamış yoldan çıkan insanları bir araya getirmiş. Bütün Anadolu’yu kapsamış gönül insanı. Onun ışığından nefesinden daha geniş istifade ederiz umudu ile buradayız. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Batı Kitap Kırtasiye Sahibi Mustafa Batı, hemşerimizin kitaplarının işletmelerinde olduğunu ve bu tür etkinliklerin her zaman arkasında olduklarını dile getirdi.