“Hepimiz Biriz, Biz Türkiye’yiz”

“HEPİMİZ BİRİZ, BİZ TÜRKİYE’YİZ” PROJESİ ile yola çıkan Baskilliler Derneği, şehit aileleri ve gazilerimizle kahvaltı programında biraya geldi.

“Hepimiz Biriz, Biz Türkiye’yiz”

Baskilliler Derneği, “Hepimiz biriz, biz Türkiye’yiz” projesi kapsamında Şehit aileleri ve gazilerimizle kahvaltı programında bir araya geldi.

Dualar şehitlerimiz için edildi. Şiirler şehitlerimiz için okundu. Programda duygu dolu anlar yaşandı. 

“MESAJIMIZ AÇIK VE NETTİR”

Baskilliler Dernek Başkanı Naim Arslanmirza, projeyle tüm dünyaya mesaj vermek istediklerini söyleyerek “ Elazığ Baskilliler Derneğinin yürüttüğü iç işleri bakanlığının desteklediği “Hepimiz Biriz Biz Türki’yeyiz” projesidir. Bizler bugün ki toplantımız ile bütün dünyaya mesaj vermek istiyoruz. Mesajımız açık ve nettir. Tüm dünya görsün ki şehitlerimiz ve gazilerimiz dimdik gururlu bir şekilde ayaktadır. Biz bin ölür bin diriliriz. Sloganı ile yola çıkmışız istiklal mücadelemiz devam edecektir” diye kaydetti.

“DÜNYAYA MESAJ VERİLEN BİR GÜN”

Arslanmirza, “Bu proje, birliğin, dirliğin ve geleceğin projesidir” ifadelerini kullanarak “ Şuan böyle baktığım zaman Kıbrıs gazilerini görüyorum. Güney Doğu gazilerini görüyorum. Afrin’den şehit ailesini görüyorum. Sınır ailesinden şehit yakınlarını görüyoruz. Bu gün kutsal bir gün. Dünyaya mesaj verilen bir gün. Tüm şehitlerimize tekrardan Allahtan rahmet diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137