Kadınları unutmayan bir kurum da Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan oldu. Alan, kadınların gününü farklı bir etkinlikle kutluyor. Alan tüm kadın üyeleri için bir fidan dikecek.

Başkan Alan 8 Mart Dünya Kadınlar günü Sekabet münasebetiyle başta annesinin ve her zaman yanında dik durduğunu söylediği eşinin kadınlar gününü kutlayarak, “Şehit annelerimizin, şehit eşlerin ve Elazığ’daki ticaret odasında kayıtlı tüm hanımefendilerin, Elazığ’daki tüm bayanların kadınlar gününü kutluyorum. Bu kadınlar gününü bir güne sığdırmak doğru değil biz kadınları her zaman anlamamız lazım. Hatırlamamız lazım bunlar bizim olmazsa olmazlarımızdır. En kötü günümüzde, en kötü zamanımızda bizlerle beraber bize güç veren onlardır. Bu vesileyle dünya kadınlar gününü kutluyorum. Onlar bizim başımızın tacıdır” dedi.

“HER KADIN ÜYEMİZ ‘BENİM DE BİR DİKİLİ AĞACIM VAR’ DİYECEK”

Başkan Alan konuşmasına şöyle devam etti: “8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle, Elazığ’da odamıza kayıtlı 6 bin üyemiz var. Bu 6 bin üyemiz adına Allah nasip ederse bu ay içerisinde Harput’ta bir ağaç dikme kampanyası başlatacağız. Bizim üyelerimiz artık diyebilecekler benim bir dikili ağacım var. Buna da biz vesile olabilirsek çok mutlu olacağız. Hem Elazığ çoraklaşmış şeklinden kurtulur hem de ağaçlandırılmış olur. En azından üyelerimizde, ‘Bizim artık bir dikili ağacımız var der.’ Umarım üyelerimiz bu organizasyondan memnun kalır.”