Elazığ Belediyesi zabıta ekipleri, ruhsat ihlali denetimi yaptı. Denetimlere katılan Bakkallar Odası Başkanı Cebrail Top, “kasap kasaplığını bakkal bakkallığını yapsın” çağrısı yaptı

Denetimlere Zabıta Müdürü Murat Ayaz, Bakkallar Odası Başkanı Cebrail Top da katıldı.

Denetimlerde, ruhsat ihlali yapan işletmeler uyarıldı.

Bakkallar Odası Başkanı Cebrail Top, Elazığ’da herkesin her işi yaptığını belirterek, “Kasap kasaplığını, bakkal bakkallığını yapsın” dedi.

TOP: BAKKAL BAKKALLIĞINI KASAP KASAPLIĞINI YAPSIN

Top, “Özellikle ramazan öncesi, daha önceden de gerçi yapılıyordu. Ruhsat ihlalleriyle ilgili esnaflarımıza denetim yaptık. Ben şunu söylemek istiyorum. Bakkal bakkallığını yapsın, manav manavlığını yapsın, kahveci çaycılığını yapsın, kasap kasaplığını yapsın. Ama görüyoruz ki ilimizde herkes her işi yapıyor. Bu anlamda esnaflarınız gerçekten ciddi zararlar görüyor. Ben zabıta müdürümüze buradan teşekkür etmek istiyorum. Bu denetimlerinin atmasını da talep ediyoruz. Gerçi sürekli Sayın Belediye başkanımızla istişare halindeyiz. Hakeza zabıta müdürümüzle de” ifadelerine yer verdi.

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürü Murat Ayaz da ramazan öncesi denetimleri sıklaştıracaklarını belirterek, esnafları yasaların dışına çıkmaları konusunda uyardı.

AYAZ: HERKES KENDİ MESLEĞİNDE İŞİNİ YAPARSA KENDİLERİ DE DAHA RAHAT BİR ORTAMDA ÇALIŞACAKLARDIR

Ayaz, “Ramazan öncesi esnaflarımızın, vatandaşlarımızın da huzurlu ve hijyenik bir ortamda alışveriş yapması için denetimlere başladık. Bu denetimleri şehir genelinde devam ettireceğiz. Buradan esnaf arkadaşlarımıza tavsiyem şudur ki; herkes kendi mesleğinde işini yaparsa bizim işimiz de kolaylaşır, kendileri de daha rahat bir ortamda çalışacaklardır mutlaka. Burada yaptığımız denetimlerin daha faydalı olabilmesi için esnaflarımızın buna uymasını istiyoruz” dedi.