Herkes Okusun kampanyası başlatan Elazığ’daki bir kitap evi, proje kapsamında söyleşi programları ile öğrencilerle buluşmayı sürdürüyor.

Söyleşi programları kapsamında ETSO Başkanı Asilhan Arslan, Bahçeşehir Okulları ve Sıdıka Avar Kız Meslek Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.

ARSLAN: EĞİTİM MEZARA KADAR DEVAM EDİYOR

ETSO Başkanı Asilhan Arslan eğitimin ve okumanın önemine değinerek, “Sizler bizim geleceğimizsiniz. Bu ülkenin geleceğisiniz. Sadece bu ülkenin değil, mazlum coğrafyaların umudusunuz. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin her ferdi tarihi misyonu gereği İslam Coğrafyasının hak ve adalet adına duyarlılığı olan tüm coğrafyaların umudu. Bu tarihi misyon bize ecdadımızdan miras. Bu misyonun gereği gerçekten çok çalışmak, çok başarılı olmak. Sizler bağlı olduğunuz eğitim kurumlarında kendi branşlarınızda eğitiminizi alıyorsunuz. Ama eğitim sadece bu sıralarda, bulunduğunuz sıralarda değil, eğitim mezara kadar devam ediyor” dedi.

BATI: ÖNÜMÜZDE DAHA ÇOK PROGRAMIMIZ OLACAK

Batı Kitap Kırtasiye Genel Müdürü Mustafa Batı ise, “Çok güzel, çok verimli bir söyleşi oldu. Gençlere tecrübelerini aktardı Asilhan Bey. Dilimizin döndüğünce eğitimin anlamını önemini. Ülkemizin kuruluşunun eğitimde olduğunu, bunları gençlere anlatmaya çalıştık. Önümüzde daha çok programımız olacak”diye kaydetti.

Konuşmaların ardından plaket takdimi gerçekleşti.