"Herkesin kendi safını belli etmesi lazım"

Referandum çalışmaları Elazığ’ın her köşesinde son hızla devam ediyor. Hicret Mahallesi Muhtarı Murat Gülbasan, Referandum süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"Herkesin kendi safını belli etmesi lazım"

Referandum sürecinin Pazar günü sandıklarda son bulacağını söyleyen, Hicret Mahallesi Muhtarı Murat Gülbasan, “Sandığa gitmeden önce insan olarak kendi rengimizi belli etmek için bir araya geldik. Ülkemiz için, devletimiz için, haklımız için evet diyeceğiz. Tabi hayır diyenler de kardeşimiz, evet diyenler de kardeşimizdir. Ama biz evet’ten yanayız” dedi.

Hicret Mahallesinde sandıkları tıka basa dolduracaklarını vurgulayan Hicret Mahallesi Muhtarı Gülbasan, referandum sürecinin Recep Tayyip Erdoğan için değil, gelecek için, yeni nesiller için oylanacak bir oylama olduğunu dile getirdi.

Gülbasan, tek adamlık, krallık diyenler için de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ölümlü olduğunu, cumhurbaşkanının bugün var ama yarın yok olacağını söyledi.

Almanya’nın, İngiltere’nin, Amerika’nın, Hollanda’nın, Komünistlerin, vatan hainlerinin hayır dediğini ve bu yüzden de vatansever vatandaşlar olarak evet diyeceklerini vurgulayan Hicret Mahallesi Muhtarı Murat Gülbasan, “Herkesin kendi safını belli etmesi lazım. Bir kere doğduk bir kere öleceğiz. Evetse evet hayırsa hayır. Evet diyoruz. Ben Hicret Mahallesinden eminim. Dışarıdan öyle görünmesede Hicret Mahallesi vatansever, milletseverdir. Bütün Elazığ bunu Pazar günü sandık sonuçlarında görecektir. Sandıklardan evet çıkması için mücadele vermenizi istiyoruz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2017, 14:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137