Koronava virüs tedbirleri kapsamında toplanan Hicret Mahallesi gençleri, yetkililere seslenerek, işsizliğin önüne geçilmesini istediler. 

GÜLBASAN: BU SOKAKTA GEZEN GENÇLERE SAHİP ÇIKMALIDIR

Yunus Gülbasan, “Cumhurbaşkanımız halkın içinde olduğu için bu kadar çok sevildi. Cumhurbaşkanının adı ile gelen vekil, bürokrat ve müdürler bu sokakta gezen gençlere sahip çıkmalıdır. İşletme açmak güzel ama bu işletmelerde çalışacak kalifiyeli eleman olmalı ki iş veren memlekete yatırım yapsın. Şehrimizde kalifiyeli meslek sahibi kalmadı. Makamlara oturup babasının parası olan durumu iyi olan insanlar için uğraşan siyasiler garibanları, sokaktaki gençleri unutmasınlar. İktidar vekili, muhalefet vekili fark etmeksizin bizim parti ile işimiz yok. Herkesin de. Bizler memleketin hizmetkarı, cumhurbaşkanımızın yanındayız. Onun hizmetini unutmayız, onun adı ile gelenlere Cumhurbaşkanımızın düsturunu benimsemeleridir. Bir birimiz ile fotoğraf çekip paylaşarak değil, gençlere iş vererek, gençlerimizin önünün açarak daha iyi çalışmamız lazım” diye kaydetti.

GÜLBASAN: İŞSİZLİKTEN DOLAYI MADDEYE DÜŞEN BİNLERCE GENÇ VAR

Gençler adına açıklama yapan Yunus Gülbasan, madde kullanımın yaşının giderek düştüğünü belirterek, “Sokaklara baktığımız zaman maddenin yaşı 12’ye düşmüş. Buradaki gençlerin sahibi yok diye hiçbir tanesinin işi yok. Adamı olan işe giriyor, adamı olmayan işe girmiyor. Bizim devletimizden yana hiçbir şikayetimiz yok. Sadece Elâzığ’ı yönetenlerden yana sıkıntımız var. Bizlere bir kulak versinler. Sosyal mesafeden dolayı diğer arkadaşlarımızı işin içine katmadık. Koronavirüs açısından. Herkesten ricamız bizlere ses versinler. Elâzığ’ın her sokağında her caddesinde işsiz gezen, işsizlikten dolayı maddeye düşen binlerce genç var” açıklamalarında bulundu.

VİDEO: