Hill Ailesi Miladın Mutfağı Programına Katıldı

Kanal Fırat ekranlarında yayınlanan ve sevilerek izlenen Miladın Mutfağı programının konukları İngiltere’den gelen Loren Hill ve annesi Canan Hill oldu.

Hill Ailesi Miladın Mutfağı Programına Katıldı

Kanal Fırat ekranlarında hafta içi ve hafta sonu yayınlanan ve sevilerek izlenen Miladın Mutfağı konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

İngiltere’de yaşayan Hill Ailesi kızlarının hayallerini gerçekleştirmek için Elazığ’a gelerek Milad Erdoğmuş’un hazırlayıp sunduğu Miladın Mutfağı programına katıldı.

Canan Hill ve Loren Hill program sonrası Kanal Fırat televizyonunu gezerek bilgi aldı.

HİLL: BU BENİM İLK DEFA ELAZIĞ’A GELİŞİM

İngiltere’de İletişim Fakültesinde okuyan Loren Hill dili döndüğünce Elazığ’a gelmenin ve Miladın Mutfağı programa katılmanın mutluluğunu dile getirerek, “Milad’ın Mutfağını çok izliyoruz. Bir şovda olmayı çok istedim. Milad bize davetiye gönderdi. Bu benim ilk defa Elazığ’a gelişim. Ama çok seviyorum” diye ifade etti.

HİLL: BİZİM İÇİN ÇOK GÜZEL BİR OLAY BU

“Kızımın hayallerini gerçekleştirdim” diyen İngiltere’de yaşayan ama aslen Pertekli olan Canan Hill ise Milad Erdoğmuş’a teşekkürlerini ileterek, “Programı ben de izliyordum. Tabii ki çocuğum televizyon okuduğu için ben de buralı olduğum için Miladla ilk görüşmeyi ben yaptım. Çok yakın davrandı, çok yardımsever yakın ve tabii ki bu konsepti de ilginç buldu. Ve bizi davet etti onun için çok teşekkür ediyoruz ona. Doğduğum ve aynı zamanda üniversiteye gittiğim yere geldik. Bizim için çok güzel bir olay bu” ifadelerinde bulundu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137