Hizmetler Tanıtım Toplantısında Anlatıldı

Bilge Hane Organizasyon Elazığ Kültür ve Sanat Evi bünyesinde bulunan elazigcarsi.com alışveriş sitesi elazigdabugun haber sitesi ve emlak organizasyon hizmetleri tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Hizmetler Tanıtım Toplantısında Anlatıldı

Bilge Hane Organizasyon Elazığ Kültür ve Sanat Evi bünyesinde bulunan, elazigcarsi.com alışveriş sitesi elazigdabugün Haber Sitesi ve Emlak Organizasyon hizmetleri tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

ALBAYRAK: HABER SİTEMİZ ÇALIŞMALARINA BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ

Elazığda Bugün Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi Ümit Albayrak, “Yaklaşık 3 yıldır yayında olan haber sitemiz çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Elazığ’da esnafımıza ticari anlamda katkı sağlamak, satışlarına yardımcı olmak amacıyla elazigcarsi.com’u hizmete aldık. elazigcarsi.com üzerinden esnafımız ürünlerini sastışa sunabilecek. Çeşitli içerikleri satışa sunabilecekler. Buradan inşallah esnafımıza bir katkı sağlamaya çalışacağız. Onun dışında yaklaşık 3 yıldır yayında olan elazigdabugün.com haber sitemizde faaliyetlerine devam ediyor. Etkili bir şekilde haberlerimizi sunmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

BİLGE: İNŞALLAH UYGUN CEVAP VERİRİZ SİPARİŞLERE

Bilge Hane Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Bilge de, “Organizasyon hizmetleri olarak birçok alanda faaliyet gösteriyoruz. Bunlardan biri emlak organizasyonu. elazigdabugün.com haber sitesi bir de elazigcarsi.com adı altında bir alışveriş sitesi kurduk. Elazığ’a hizmet için elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah güzel şeyler yapacağız. Önümüz açık. Her şey zaten pandemiden dolayı online olarak yapılıyor. Müthiş bir online sitelere ilgi var. Bu ilgiyi değerlendirdik. Bu çerçevede biz de elazigcarsi.com adı altında alışveriş sitesi hazırladık. İnşallah uygun cevap veririz siparişlere” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2021, 17:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137