Selliler Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Özmen, “Hankendi kavşağını inceleyerek ilgili yerlere talimatları verip buranın açılması hususunda inisiyatif gösterdikleri için teşekkür ediyorum. O kavşak köyümüzün en büyük sorunuydu. Gelip o kavşağı dönmek 5 km alıyor ve insanların hem zamanından hem de cebinden gidiyor. Destekleri için her birine teşekkür ediyorum” dedi.

Eskiden su akar Türk bakar derlerdi, şimdi öyle değil suyun aktığı hiçbir yere bakmadığımızı belirten Milletvekili Ejder Açıkkapı, Suyu bulduğumuz her yerde o suyu muhafaza edip o bölgedeki suyu toprağıyla buluşturacağız. Türkiye de Elazığ gelişimin anahtarı, tarım ili olacak hayvancılık ili olacak. Hükümet olarak bu konuda hassas olduklarını söyledi.

Önemli bir sürece girdiklerini ve yapmış olduğu çalışmaları oya tahvil edilmemesini vurgulayan Açıkkapı, “Türkiye’nin her bir noktasında Ak Partiye destek versin vermesin, bizim seçmenimiz olsun olmasın, her bir noktaya Ak Parti Hükümeti olarak götürdük götürmeye devam edeceğiz. Kurucu Liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan  bu ülkenin her noktasına Allah rızası için insanımızın alması gereken hizmetler neyse onu oraya ulaştıralım diyen hizmetin temsilcisidir. Bu düşünceyle hep hareket ettik ve Allah rıza için yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Türkiye’de yeni bir tarihin yazılacağını, Elazığlı hemşerilerinin de bu tarih yazılırken emeği, imzası olmasını isteyen Milletvekili Ejder Açıkkapı “Bu bir parti seçimi değil, bu bir siyasi yarış değil, ne Ak parti ile MHP ne Ak Partiyle CHP, ne Ak Parti ile başka siyasi parti yarışı değil. Biz bu güne kadar hastalığı teşhis edip o hastalığı değiştirecek sistem getiriyoruz Türkiye’ye. Yarın öbür gün Ak Parti hayatta olmayacak. İnsan hayatı gibi Siyasi partilerinde hayatı sınırlıdır. Kim gelirse gelsin hangi lider cumhurbaşkanı olursa olsun biz bu ağır aksak giden rayların dışında giden treni raya oturmak istiyoruz. Bundan sonra kim gelirse gelsin doğru yaptığımızda milletimiz bize destek verecek.  Biz millete yanlış  yaptığımızda sandıkta bize cevap verecektir” dedi.