Elazığ Belediyesi, Elazığ açısından tarihi bir değer taşıyan Hürriyet Meydanı'nda, yayaların ve trafik akışının daha sağlıklı ve konforlu ilerleyebilmesi için hummalı bir çalışma başlattı.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar doğrultusunda, meydanda yıpranmış asfalt, yol, kaldırım ve parke taşları, daha kaliteli ve modern görünüme sahip malzemelerle yeniden düzenlenmek üzere söküldü.

Gelişi güzel park edilen araçların trafik akış hızını zorlaştırdığı ve esnaflara sıkıntı oluşturduğu meydanda, yeniden düzenleme çalışmaları başlatan Elazığ  Belediyesi, tek şerit uygulaması ile hem trafik akışını düzenli hale getirecek hem de esnafların öncelikli problemi olan düzensiz araç park edilmesinin önüne geçmiş olacak.

Geçtiğimiz günlerde belediye tarafından gerçekleştirilen dekoratif aydınlatmalar neticesinde daha canlı bir görünüme büründürülen Hürriyet Meydanı, canlı bahis siteleri başlatılan çalışmalar sonucunda hem mahalle esnafı hem de vatandaşlar için daha güvenle ve keyifle dolaşabilecekleri bir meydan olma özelliğine kavuşacak.

Belediyeden yapılan açıklamada, görselliğin artırılması ve trafiğin rahatlatılması adına yeniden inşa edilmeye başlanan  Hürriyet Meydanı'nda, devam eden çalışmaların, çevre ve peyzaj düzenlemeleriyle birlikte en kısa sürede tamamlanarak halkın hizmetine sunulacağı belirtildi.